Omlet Bloggen

Siste bestillningsdag for levering før jul

Få varene i hus før jul.

Bestill så tidlig som mulig for å være sikker på å få varene levert før jul! Bestill før 14. desember hvis du vil ha mindre varer (under tollgrensen) levert til Norge. Hvis du handler for over 350 kroner må du også beregne tid til tollklarering.

Frist for levering før jul avhenger av hvilket produkt du kjøper og hvilken leveringsmåte du velger. Vennligst beregn ekstra tid for varer som må tollklareres ved ankomst i Norge. Dette er bare en veiledning, vi anbefaler at du bestiller så tidlig som mulig for å unngå skuffelse. Omlet kan ikke ta ansvar for forsinkelse fra fraktselskapets side.

Ingen levering på 1. juledag, 2. juledag og 1. nyttårsdag.

Vanlige leveranser begynner igjen på onsdag 2. januar 2019.

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts