Omlet Bloggen

Gratis levering – kun til midnatt!

Vi har et fantastisk tilbud til deg!

GRATIS levering når du handler for over 500 kroner! Bruk rabattkoden: JULEGLEDE.

Skynd deg, tilbudet varer kun til midnatt!

 


Vilkår og betingelser:
GRATIS levering gjelder for bestillinger over 500 kroner, ekskludert levering. Tilbudet varer til midnatt torsdag 13. desember. Bruk rabattkoden JULEGLEDE. Med forbehold om lagerbeholdning. Omlet Ltd forbeholder seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet gjelder kun på varer til full pris og kan ikke brukes med eksisterende rabatter eller sammen med andre tilbud. Gratis levering gjelder for bestillinger till Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Belgia, Nederland,
 Luxembourg, Austria, Italia, Irland, Norge, Polen, Danmark, Sverige og Spania.

Tilbudet omfatter ikke: Marriage økologisk blandet korn – 20 kg, Marriage økologisk hønsefôr til verpehøns – 20 kg, Omlet økologisk hønsefôr 10 kg og blandet korn 10 kg, Omlet økologisk hønsefôr 10 kg topakning, Omlet økologisk blandet korn – 10kg, Omlet økologisk hønsefôr 10 kg, Farmyard fôr til verpehøns – ikke økologisk – 20 kg, Easichick strø 10 kg, Aubiose strø – 20 kg. Tilbudet gjelder ikke levering på palle.

 

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *