Festlig sjokoladekake med julesmak
Hva står på din bakeliste før jul? Enkelt, sunt, glutenfritt, uten fett? Med egg og grønnsaker fra hagen så er denne akkurat det ….
Ingredienser:
100 g mørk kokesjokolade
250 g revet rå rødbete
4 store egge fra frittgående høns
100 g malte mandler
150 g finkornet sukker
2 ss kakao
2 ts krydderblanding (kanel, nellik, ingefær, koriander, muskat)
1 ts bakepulver (glutenfritt, om nødvendig)
Pynt velger du selv: melis, revet sjokolade, mandelflak mm.
![](https://blog.omlet.co.uk/wp-content/uploads/sites/9/2018/11/IMG_0820-295x300.jpg)
![](https://blog.omlet.co.uk/wp-content/uploads/sites/9/2018/11/IMG_0878-300x300.jpg)
2) Smelt sjokoladen i vannbad.
2) Rør sammen egg, mandler, sukker, kakao, kryddermiks og bakepulver.
3) Brett inn den smeltede sjokoladen, deretter revet rødbete.
4) Hell blandingen i formen og stek i 40 minutter. Kaken er ferdig nå en en strikkepinne kommer ut uten røre.
5) Avkjøl og pynt med det du vil!
Enjoy!
This entry was posted in Hunder