Omlet Bloggen

Hvordan overtale familien din til å la deg få høner

Enten du prøver å overtale en partner, samboer eller foreldre til å la deg ha kyllinger, frykt ikke, vi har alle triksene i boka for å hjelpe deg med å få dem over på din side. Viktigst av alt vil du ønske å holde dem i et Eglu hønsehus – en god del av bekymringene deres ovenfor høns vil forsvinne øyeblikkelig når de ser hvor unikt og innoativt design og egenskaper dette hønsehuset har.

Dette er Omlets ultimate guide for å overbevise hvem som helst om å la deg holde høner i hagen.


? Høner tar opp for mye plass

? Svar: Høner kommer i alle raser og størrelser, inkludert bantam-høns som trives selv i de minste hager.

 

? Høner lukter vondt

? Svar: Høns lukter fantastisk, men avføringen deres er litt ubehagelig. Det er akkurat derfor Eglu hønsehus er så lett å rengjøre; på mindre enn 5 minutter kan du få det til å lukte som roser.

 

? Høner lager fryktelig mye rot

? Svar: Alle Eglu hønsehus er lette å flytte på, og hønene forbedrer faktisk gresset ved å rake ut mose, samt gjødsle det.

 

? Vi har mange rovdyr

? Svar: Egluer er rovdyr-sikre; vi har til og med hørt om bjørner som har mislyktes på å ta seg gjennom hønsehuset. Rev, grevlinger og rovfugler tar seg til takke med nederlag grunnet anti-tunell nettingskjørtet og designet som ikke lar seg tukle med.

 

? Vi får aldri dratt på ferie!

? Svar: Høner lever utendørs, og du kan fint levne dem en helg med nok mat og vann. For lengre perioder kan venner eller naboer gledelig komme innom og se til dem, spesielt hvis de får forsyne seg av ferske egg.


Her er noen gode triks du kan prøve deg på for å rugge dem i rett retning:

 

? Små hint – Start med å legge utklipp fra Omlet-katalogen eller bilder fra nettsiden vår rundt i huset. Gode plasseringer er for eksempel kjøleskapsdøren, speilet på badet, og oppå hodeputen deres.

 

? Gjennomfør en smakstest – Få tak i et ferskt egg fra en gård og et butikk-kjøpt egg; gjennomfør en smakstest og sammenlign forskjellene i både smak og farge.

 

? Adopterte høner – Vis dem suksesshistorier fra veldedigheter som driver med adopsjon av redningshøner og forklar hvordan du kan redde disse fuglene og gi dem et godt hjem.

 

? De spiser insekter – Høner er flotte små arbeidere; så lenge du holder dem i bevegelse rundt i hagen din vil de spise de plagsomme insektene og flåttene du sliter med å bli kvitt.

 

? Vennlige kjæledyr – Folk flest blir overrasket når de finner ut at høner faktisk er veldig vennlige kjæledyr, og at alle har hver sin personlighet. Se om du kan få tak i en venn eller bekjent som allerede holder høns i hagen og introduser dem til din kjære slik at de kan ha muligheten til å “klemme en høne” selv, og dermed se hvor flotte disse dyrene er. Alternativt har lokale gårder og dyreparker mest sannsynlig høner dere kan besøke.

 

? Start med “hypotetisk” navngivning – Start med å navngi deres fremtidige høner. Prøv å få din kjære involvert i brainstormingen og de vil snart se hvor gøy dere kan ha det. Hen Solo, Princess Lay-a, Klukk Rogers, Tippe-Kupongen… listen fortsetter!

 

This entry was posted in Kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *