Omlet Bloggen

GRATIS hakkeballer til de første 40 bestillingene av Caddi godbit-holder

For å feire lanseringen av vår NYE Caddi godbit-holder for høns inkluderer vi en eksklusiv pakke med Feldys hakkeballer til de første 40 bestillingene av Caddien. Det eneste du må gjøre for å benytte deg av dette tilbudet er å skrive inn rabattkoden CADDI i kassen.

NYE Caddi godbit-holder for høns er den ideelle måten å fôre hønene dine fersk frukt og grønnsaker. Vår Caddi godbit-holder sørger for å holde maten oppe fra bakken, noe som er sunnere for hønene dine. Den bedrer også rensligheten i huset/gården, minsker kasting av mat og holder skadedyr unna. Som et ekstra pluss vil hønene dine elske den morsomme og interaktive opplevelsen av å måtte jobbe for godbitene sine fra den svingende materen.

Caddi måler generøse 20 cm fra topp til bunn, og har en diameter på 8 cm. Det er laget av kraftig, sveiset stål, og følger med et vanntett regnlokk. Takket være den justerbare nylontråden kan du henge den i alle typer hønsegårder, inkludert Eglu hønsegårder og Omlets Walk in hønsegård.

En rekke høykvalitets fôrballer med høyt energiinnhold har blitt utviklet spesielt for å brukes sammen med Caddi godbit-holderen. Feldy hakkeballer for høns er ideelle å plassere i materen slik at hønene dine kan hakke i vei, og de tilbyr et spesielt formula for hønene dine. Dette supplementet med høyt energiinnhold bidrar til å forbedre hønseflokkens allmennhelse samt fjærdrakt, og det tilsatte kalsiumet gjør at hønene vil produsere egg med skall av god kvalitet!

Bruk koden CADDI ved utsjekk i kassen for å se om du rekker å få en gratis pakke med Feldy hakkeballer sammen med bestillingen din av Caddi!En gratis pakke med Feldys hakkeballer (6 stk) er bare for ordrer som inkluderer Caddi godbit- holder for høns. Bruk koden CADDI ved utsjekk. De første 40 internasjonale ordrer av Caddi godbit-holder for høns vil motta en gratis pakke med Feldys hakkeballer for høns (6 stk). Om koden ikke vil godkjennes når du sjekker ut betyr det at de 40 første bestillingene allerede har blitt gjort og at koden nå har gått ut. Det gratis produktet kan endres uten forvarsel, og er avhengig av tilgjengelighet. Omlet ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbudet når som helst.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *