Omlet Bloggen

15% rabatt på alle hundeprodukter

Uansett hvor rampete hunden din kan være, så vet vi at du ikke klarer å være sint lenge.

Skjem bort hunden din med 15% rabatt på ALLE hundeprodukter.

Enten hunden din stjeler sokker, tigger etter godbiter eller lager gjørmete potespor i hele huset, så vet vi alle at vi ikke klarer å la være å elske hundene våre uansett hva de gjør. Derfor gir vi deg 15% rabatt på alle hundeprodukter slik at du sparer noen kroner på hundens neste godbit.

For de nyeste valpene i gata: du kan nå spare hele 15% på det populære Fido Studio hundeburet, perfekt for å burtrene valpen din med stil. Eller skjem bort din firbente venn til den luksuriøse Fido Nook, der hunden din vil elske å sove bort ettermiddagene – nå med stilige gardiner, slik at hunden din får en tilbaketrukket, koselig plass å sove.

Og selvfølgelig er dette en flott mulighet til å fylle på lageret med godbiter, leker, stelleprodukter og masse tilbehør til hund , tilgjengelig på nettet.

Gå ikke glipp av denne logrende muligheten til å skjemme bort din pelskledde venn!

 

Vilkår og betingelser

Rabatten på 15% er bare gyldig fra og med 14/09/19 til og med midnatt ved 28/08/19. 15% rabatt krever ingen rabattkode. Tilbudet gjelder bare for alle hundeprodukter listet i vår hundekategori . Eksluderer ekstradeler. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Omlet ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke brukes på allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *