Omlet Bloggen

Hvordan holder jeg den late katten min i fysisk aktivitet?

Når katten din har muligheten til å gå utendørs har den et godt utgangspunkt for å holde seg fysisk aktiv på egenhånd. Er dette dog ikke tilfellet og du har valgt å holde katten din innendørs vil du nok måtte oppfordre kjæledyret ditt til å mosjonere. Ved å holde katten din fysisk aktiv og gi den et balansert og komplett kosthold bidrar du til at den holder seg frisk og glad. Katter vil ikke trenes like lett som hunder, men det er et par strategier der ute som kan hjelpe deg med å holde katten din aktiv og fleksibel.

 

En russisk blå med grønne øyne.

 

Kattetrær og klorestativ

Løpehjul

Leker med mat i bildet

Katteleker

Kattemynte

Lasere

This entry was posted in Katter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *