Omlet Bloggen

Slik lager du en koselig hule til kjæledyret ditt

En stripete katt med hvit snute koser seg inni kattehuset Maya Nook.

Har du noen gang sett at katten eller hunden din krøller seg sammen i små, bortgjemte plasser rundt omkring i huset på kaldere dager? Kanskje under sengen, bak sofaen, eller til og med i en tom pappeske? Det er fordi at de vanlige soveplassene deres blir veldig kalde og eksponert for trekk når det begynner å bli kaldt ute. Du kan hjelpe kjæledyret ditt med å finne en varm og god plass for blundene sine på vinterstid ved å lage en koselig hule de kan kalle sin egen. Les mer for å finne ut hvordan…

Finn et koselig hjørne i hjemmet ditt

Hold et øye med kjæledyret ditt for å finne ut hvilke plasser det pleier å blunde – de viser deg nok sin favorittplass på null komma niks. Det er ofte en plass de føler seg trygge og sikre i, uten trangen til å holde et øye åpent for å være på vakt. Dette burde være i et varmt rom i huset ditt der de har litt selskap, men ikke en plass der de holdes våkne eller forstyrres ofte. Har du små barn i huset burde du kanskje vurdere å velge et rom barna ikke er i så ofte.

Hunden “MiloTheMiniDach ligger komfortabelt i hundeburet sitt på en stor og deilig hundeseng.

Finn den perfekte sengen

Sengen din eller sofaen er kanskje katten/hundens vanligste soveplass for komfort, men med mindre de graver seg inn under dyna vil de mest sannsynlig fremdeles eksponeres for kjølige trekk – ikke glem at sengen din kan bli et offer for gjørmete poteavtrykk! Den mest optimale løsningen er å legge sengen deres inni noe annet for å skape en slags ‘hule’..

Hundehuset Fido Nook og kattehuset Maya Nook tilbyr akkurat dét. Nook er designet som et møbel og gir kjæledyret ditt en mye tryggere soveplass. Sengen til kjæledyret ditt heves litt over bakken, og veggene og taket minimerer trekk og øker følelsen av komfort. Nook fås også med gardiner som kan festes både på for- og baksiden for mer varme og hygge. For dyr som er litt engstelige av seg kan høye lyder og fyrverkeri virke skremmende, og gardinene tilbyr dyret ditt ekstra trygghet og en følelse av å være gjemt – uten at den trenger å springe bak sofaen!

For å gjøre katte-/hundehulen komplett trenger du å finne en perfekt seng. Dy har sikkert en liten peiling på hva dyret ditt liker og ikke liker å sove på. Classic Fido hunde- og katteseng gir kjæledyret ditt en enkel, madrass-lignende seng de kan slappe av på uten å føle seg innestengt eller overopphetet. For kjæledyr som liker litt mer struktur på sengen sin for å lene seg på eller grave seg nedi anbefaler vi Buster & Beau Dawlish firkantet seng eller Dream Paws hundeseng. For de som krever et liv i luksus er de myke madrassene inni sengene fra Cloud7 bedre enn gjenomsnittet.

Legg til prikken over i’en

En koselig hule er ikke komplett uten pledd og puter. Og tilslutt: legg favorittleken til kjæledyret ditt inni hulen for å få den til å virkelig føles som hjemme!

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *