Omlet Bloggen

Endelig finnes det et fuglebur som ser like bra ut som fuglene!

Det revolusjonerende NYE Geo fugleburet fra Omlet har et iøynefallende, moderne design som redefinerer hvordan habitatet til kjæledyrsfugler kan og burde være. Den geodetiske formen gir fuglene et lyst og luftig habitat, noe som skaper det perfekte miljøet for å avsløre fuglenes naturlige skjønnhet.

Kritisk design og testing har gitt fugleburet Geo sin endelige form som ikke har noe overflødig, men er ingenting foruten.

Simon Nicholls, Omlets overhode innen design, sa at “inspirasjonen for fugleburet Geo kom fra et universalgeni ved navn Buckminster Fuller, som var en pioner innen geodetiske kupler på 50-tallet. Så snart vi fikk formen riktig utviklet vi over 60 prototyper for å forsikre at hvert aspekt av buret er optimalisert for både fuglen og eieren. Jeg kunne ikke vært stoltere av det ferdige produktet.”

Et godt eksempel på detaljnivået som er lagt inn i arbeidet på Geoen er sentralmateren. En glede for både eier og fugl å bruke, siden den har et så smart design. Sentralmateren fanger opp alt av frø og skall i en beholder, noe som gjør Geo til det reneste buret av sitt slag.

Fugler er det fjerde mest populære kjæledyret å ha i Storbritannia, i følge den årlige rapporten fra PFMA. Undulater har lenge vært en favoritt hos barn, foreldre og besteforeldre siden de elsker selskapet av mennesker og lett kan trenes til å lande på hånden din – de kan til og med lære seg å snakke! Omlets nyligste innovasjon gjør fuglehold til en lek; Geo er både lett å rengjøre og ser helt fantastisk ut i ethvert hjem.

Geo er tilgjengelig i fargene krem og turkis, og du har valget mellom to ståhøyder – dette gjør Geo fuglebur ekstremt lett å tilpasse hjemmet ditt. Beina på stativet er laget av solid bambus, og Geo kan være i enten stuebord-høyde eller høyere. Ingen andre småfuglbur vil bli et like iøynefallende midtpunkt i hjemmet ditt.

Konstellasjonsteppet til fugleburet Geo er et eksempel på omtanken til detaljer vi i Omlet legger inn i produktene våre. Innsiden er dekorert med et stjernekart, og når det legges over Geoen på natten, kan undulatene forsøke å få øye på orion, storebjørn eller kanskje et stjerneskudd før de sovner!

Fugleburet Geo er tilgjengelig eksklusivt bare hos Omlet, fra 998,- kroner.

This entry was posted in Undulater


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *