Omlet Bloggen

Omlets julebutikk er tilbake, og den er bedre enn noensinne!

Kryss av julegavene til dine VIPs (Very Important Pets) med Omlets Julebutikk og vår brede rekkevidde av julete leker, godbiter og mer for alle de elskede kjæledyrene dine.

Få en pangstart på den vakreste tiden av året med vår rekkevidde av adventkalendere for hunder, katter og smådyr. En morsom, festlig tradisjon som barn (og voksne) vil elske å dele med sine pelskledde venner.

For hunder, har vi en rekkevidde av deilige godbiter i mange julesmaker, fra kalkunbiter til julecookies, i tillegg til gøyale og koselige leker som vil glede dem på den store dagen! Du kan til og med holde den firbeinte vennen din varm og god i vinter med våre supersøte vinterjakker, tilgjengelig i 3 størrelser.

For kattene i hjemmet ditt har vi et bredt utvalg av godbiter og leker i butikken vår, inkludert en Grumpy Cat pinneleke og rosenkål-leke for aktiv lek. Den luksuriøse julestrømpen er den perfekte gaven til katteelskere du kjenner, og dette produktet finnes også for alle andre kjæledyr.

Tilbake etter stor etterspørsel dette året er vår herlige Julepotpurri tilbake. Gi hønene dine julestemning i reiret med litt julelukt med hint av kanel og kløver. For høns har vi også våre populære hakkeleker, Caddi godbitholdere, i tillegg til nye opphengbare frødekorasjoner. Den nye automatiske døren til hønsehus er en flott gave til de som holder høner i hagen, siden den kan tilpasses alle hønsehus av tre, Eglu Cube og alle Eglu luftegårder.

For smådyr, inkludert kaniner, marsvin og hamstere har vi en rekkevidde av gnageleker med juletema, i tillegg til en supersøt snødekt igloo og en deilig kakefor spesielle anledninger!

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *