Omlet Bloggen

Julegavetips – For de som har høns

Hvis du har et familiemedlem eller en kjær venn som har høns og er vanskelig å kjøpe gaver til så vil noe til hønene deres garantert falle i smak. Ta en titt på våre julegavetips nedenfor og finn noe som passer ethvert budsjett.

Eglu CubeFor noen som står deg veldig nært er dette en utrolig gave som garantert tas godt imot på julaften. Enten de har ønsket å starte med hønsehold så lenge du kan huske, eller de allerede har et hønsehus av tre de ofte klager over; Eglu Cube er drømme-oppgraderingen for enhver som driver med hønsehold. Den passer til å holde opp mot 6 mellomstore høns, og den er rask og enkel å rengjøre. Huset er dobbeltisolert, noe som gjør at den holder seg kald på sommeren, og varm om vinteren. Trekkfri ventilasjon gjør at frisk luft beveger seg gjennom hønsehuset uten at hønseflokken er utsatt for en utrivelig, kjølig bris. Den sikre luftegården er rovdyr-sikker og gir hønene en trygg plass å klukke rundt på når de ikke kan gå fritt. Det finnes også en rekke tilbehør, som allværstrekk, vagler, opphengbare matere, med mer! Velg mellom et lilla eller løvgrønt hus, tilgjengelig fra 5900,- kr.


Har de kanskje allerede en Cube? Disse tilbehørene er en flott tilføyelse til hønsehuset deres.

En universell automatisk dør til hønsehus gjør livet litt lettere, spesielt på vinteren, og faller garantert i smak hos teknologi-fans! Døren kan programmeres til å åpnes og lukkes automatisk på et bestemt tidspunkt, slik at hønseeierne kan slappe av, vel vitende at hønene deres ligger trygt inne i hønsehuset sitt, selv når de er på jobb. Ved bruk av lysinnstillingen kan døren programmeres til å åpnes og lukkes ved solopp- og nedgang, slik at menneskene kan ha en velfortjent ekstra time i sengen mens hønene får en tidlig start på dagen. Autodøren kan også tilpasses alle hønsehus av tre og alle luftegårder, noe som gjør den utmerket som gave til enhver som har høner i hagen.

Som om ikke Autodøren var en lysende gaveidé fra før av… Nå kan du få den sammen med Omlets nye hønsehuslampe! Lyset slås på kort tid før døren lukkes, noe som oppfordrer hønene til å returnere til hønsehuset eller luftegården. Lyset er også praktisk når man skal se til hønene i mørket, gjennomføre hønsehold-pliktene etter jobb, eller når man skal hente inn egg tidlig på morgenen!

Spar penger når du kjøper Autodøren sammen med hønsehuslampen; førpris 1844,- kr, nå 1750,- kr.

The Eglu hjul er en praktisk gave til hønseeiere som ønsker å enkelt kunne flytte Eglu-hønsehuset sitt rundt i hagen. Dersom de allerede har hjul kan håndtak gjøre det enklere for dem å flytte på Egluen, spesielt når det er kaldt ute.

Desverre så er ikke slutten av året synonymt med slutten på vinteren, og alle som driver med hønsehold vil verdsette allværstrekk de kan montere på luftegården, for å forberede seg på de snørike og potensielt regnfulle månedene fremover. Ikke bare nok med at allværstrekkene holder tuppene tørre og unna vind, så vil de også hindre plenen å dekkes av is, snø og kanskje gjørme. Velg gjerne de kraftigste trekkene for den ultimate beskyttelsen mot utrivelig vær, de gjennomsiktige trekkene for tilgang på sollys og beskyttelse mot vind og regn, eller kombi-trekkene for det beste fra begge verdener.


Mindre gaver for hvilken som helst hønseeier

Den ultimate underholdningspakken for høns inneholder en 1m vagle, poppy hakkeleke, Caddi godbitholder og hønsehuske – absolutt alt en ny hønseeier trenger for å hindre at hønene deres kjeder seg. Denne eggstravagante underholdningspakken koster nå bare 549,- kr (førpris 649,-) i våre julestjernekjøp!

Godbiter – Kjedsomhetsdrepende godbiter er perfekte å legge i julestrømpen til alle som holder høns. Våre favoritter inkluderer Feldy energirike hakkeballer, som passer perfekt for godbitholderen Caddi, Hvitløk, urte- og grønnsaksblanding fra Nature’s Grub og de supersøte Naturals jordbærhjertene.

Eggspiral – Enten mottakeren er en hønseeier eller er en ivrig baker, så vil dette kjøkken-eggcessoaret falle i smak. I tillegg til å se bra ut er den svært praktisk, siden den sørger for at de eldste eggene brukes først. Se utvalget av farger her.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *