Omlet Bloggen

Julegavetips – For barna

Enten du er en mamma eller pappa, en favorittonkel eller bare en generøs venn så har vi gavene som vil gjøre julen ekstra spesiell for de yngre dyreelskerne der ute!

Eglu Go

Er du en forelder som ikke egentlig klarer å se poenget med å ha kjæledyr, men er lei den konstante masingen fra barna? Vil frokost laget med ferske egg fra hagen hver morgen muligens overbevise deg? Isolerte og rovdyrsikre Eglu Go er det ultimate hønsehuset for førstegangs-hønseeiere, med plass til 3 høner. Hønsehuset er så enkelt å rengjøre at barna nesten vil klare å gjøre det selv, og de daglige og ukentlige pliktene hønsehold medfører er så gøyale og raske å gjøre at de aldri blir kjedelige så fremst de deles mellom familiemedlemmene.

Om du tenker at høner ikke er noe for deg men liker tanken på en Eglu, så kan du ta en titt på kaninburet Eglu Go. Det har de samme stilige egenskapene som hønsehuset, men i stedet for vagler og et reirområde så kommer kaninhuset med et utdragbart strøbrett og et høystativ. Eglu Go er et perfekt hjem for både kaniner og marsvin.

Qute

Dersom du ser etter det perfekte første kjæledyret til barnet ditt er en hamster eller ørkenrotter en flott idé. De skaper sterke bånd med eierne sine, og barn i alle aldre vil elske å leke med dem – og de krever ikke trening.

Med det moderne og stilige hamster- og ørkenrotteburet Qute kan ikke dyrehold bli enklere. Å rengjøre buret tar bokstavelig talt bare et par minutter. Alt du trenger å gjøre er å løfte og vri tuben for å holde kjæledyrene på det øverste planet mens du tømmer og rengjør strø- og soveplassen, før du fyller på nytt strø og bomull eller lignende.

Enda en bonus er at Qute vil se flott ut i huset ditt, ulikt andre typiske bur til smådyr. Du vil med glede ha det stående fremme i huset ditt!

Få Qute med lagringsplass og alt du trenger for å velkomme den nye hamsteren din med vårt stjernekjøp av en startpakke, nå bare 925,- kr (førpris 1026,- kr).

Zippi Tunnelsystem

Med tunnelsystemet Zippi for kaniner og marsvin kan tunneler og innhegninger kobles sammen for å skape et fantastisk mylder av et miljø til dyrene som barna kan flytte og endre på når de leker med kjæledyrene sine. Ekstra tilbehør som høystativet og utkikkstårnet kan gjøre habitatet deres enda mer berikende. Innhegningene gjør det også lettere for barna å sitte ned sammen med kaninene og marsvinene deres slik at de kan leke uten frykten for at de stikker av!

Start systemet ditt med vår bestselger, nemlig Zippi tunnel + bur-til-tunnel kobling + Zippi luftegård i enkel høyde. Nå bare 1659,- i vår stjernekjøp-pakke (førpris 2078,- kr!)

Fugleburet Geo

Hvis barnet ditt viser interesse for å holde fugler er kanskje undulater og finker plassen å starte. De er morsomme å trene, ikke alt for skjøre, bygger sterke bånd med eierne sine og er relativt lette å ta vare på – spesielt hvis du har et bur som minimerer søl og er superenkelt å rengjøre, slik som fugleburet Geo.

Geo er et utmerket stykke ingeniør-arbeid; den sentrale mat- og vannstasjonen gjør påfyll ekstremt lett, og den har et smart design som samler frøskall når fuglene spiser og slipper dem ned på bakken. Du slipper å finne frem støvsugeren hver dag! Geo er den perfekte julegaven til alle unge fugleelskere!

Dersom barnet ditt allerede har et kjæledyr, kan nye leker de kan nyte sammen være en flott idé!

Grumpy Cat-pinneleken med julelys vil få katten til å løpe rundt i stua hele jula, og disse nyttårsknall-pipelekene vil passe perfekt for en drakamp med hunden på 1. Juledag, og du kan nyte å se de små kjæledyrene tygge løs på denne festlige grankongle-snømannen. Du finner disse produktene og masser av andre julete godbiter og leker i vår julebutikk!

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *