Omlet Bloggen

Slik gjør Zippi-låsen livet ditt lettere

Hvis du har en Zippi luftegård eller innhegning, kan de nye Zippi-låsene gjøre livet ditt mye lettere – men hvordan fungerer de?

Hvis du noen gang har trengt å gå inn i Zippi luftegården din for å fylle på med mat eller ferskt vann, eller plukke opp kjæledyret ditt, så har du nok lagt merke til at de små åpningene gjø det vanskelig å nå til, og å fjerne hele panelet er sjeldent verdt bryet. Zippi-låsene har blitt designet for å løse dette problemet.

De er tilgjengelig i flere pakker for å dekke ditt behov, og lar deg erstatte klypene mellom netting-panelene på tre rette kanter av hvilket som helst panel du ønsker å åpne..

Zippi-låsen låser kantene av to nettingpaneler og fester dem sammen helt sikkert, på samme måte som en luftegård-klemme, men så snart den er løs holdes fremdeles begge panelene seg på plass frem til alle låsene er åpnet for å løsne og åpne panelet du ønsker å bruke som inngangsparti, uten at det kollapser og dyrene dine settes i fare..

Du kan til og med bruke flere Zippi-låser for å konvertere paneler fra større luftegårder, slik at du kan lage en større dør eller tak-åpning. Følg disse hendige diagrammene for å se hvor mange Zippi-låser du trenger for å skape din ønskede åpning i luftegården.

Med denne forbedrede tilgangen til luftegården er det mye lettere å nå frem og/eller gå inn for å rengjøre bunnen av luftegården og tilbehøret, mate kjæledyrene dine, samt ta kjæledyret ditt ut av luftegården eller for å leke med det inni luftegården. Dette gjør det lettere for barn og voksne å få tilgang til luftegården, og mer leketid på kaninene og marsvinene sørger for at de forblir lykkelige, friske og knyttet til deg.

Zippi-låsene er holdbare, rovdyr-motstandige og enkle å bruke – selv små hender får til! Den integrerte sikkerhetsknappen gjør at du må presse og vri samtidig for å åpne låsen, noe som gjør det vanskelig for uønskede gjester å få tilgang.

Se Zippi-låsene i bruk i denne YouTube videoen…

 

Zippi-låsene er nå tilgjengelig på nettet, fra 34,- kr per stykk.

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *