Omlet Bloggen

Hold kontakten med Omlet i 2020

Er “bli en Omlet superfan” på listen din over nyttårsforsetter? Det kan vi godt like! Her er alle de superenkle måtene du kan holde deg oppdatert på våre spesialtilbud, konkurranser, videoer, blogginnlegg og mer i 2020!


Nyhetsbrev

Vårt ukentlige nyhetsbrev er stappet med morsomme artikler, informasjon om spennende nylanseringer og tilbud, og anmeldelser fra kunder. Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikker på at du er den første til å få vite om alt Omlet-relatert! Vi gir også spesielle tilbud til de som abonnerer på vårt nyhetsbrev, og vi lover deg at du ønsker å vite om disse. Vi kan ikke si for mye, men det er stor sjanse for at det kommer et utrolig Eglu-tilbud i slutten av januar ?


Youtube

Oversikt over alle de forskjellige Egluene med en nydelig landsbakgrunn.

Omlets Youtube-kanal er en flott måte å oppdage våre produkter. De informerende og morsomme videoene viser banebrytende egenskaper ved produktene våre som kundene elsker, med den flotte bonusen av noen veldig søte dyr! Ved å abonnere på kanalen vår vil du få med deg de nyeste innovasjonene fra Omlet, og du vil få masser av nyttig informasjon om å ha forskjellige kjæledyr, slik som denne som viser deg hvordan du forbereder Egluen din til vinteren.

Vi har også behjelpelige steg-for-steg videoer som viser deg hvordan du bygger alle produktene våre, noe som resulterer i færre argumenter og mindre frustrasjon! Du kan ha dem på i bakgrunnen mens du setter sammen det nye hjemmet til kjæledyret ditt, og du kan enkelt pause eller spole tilbake hvis du trenger det.


Sosiale Media

To mørkerøde høner i inngangen av Egluen sin.

Integrér Omlet inn i dine favoritt-sosiale media og og lys opp scrollingen din med søte dyrebilder, stilige nye produkter, kule konkurranser, tilbud og mye mer! Du vil også få all informasjonen du trenger for å ta del i alle konkurransene vi holder i 2020. Du vil ikke gå glipp av dette – følg oss i dag!

This entry was posted in Kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *