Omlet Bloggen

25% rabatt på alle godbiter, bare i en begrenset periode!

Vi kan alle dra nytte av noe spesielt godt for å komme oss gjennom de siste ukene av vinteren, og kjæledyrene dine tenker nok det samme! Akkurat nå har vi 25% rabatt på alt av godbiter i nettbutikken vår, så sørg for å hamstre det du trenger for å skjemme bort kjæledyrene dine nå i februar! Bruk rabattkoden PETFLIX i kassen for å benytte deg av tilbudet.

Vilkår og betingelser:
Tilbudet gjelder fra 06/02/20 – midnatt 17/02/20, til lageret går tomt. For 25% rabatt på godbiter må du bruke rabattkoden PETFLIX. 25% rabatt gjelder på godbiter for alle dyr, ekskludert poser over 1,5 kg, samt godbit-leker og 40-pakningen av Feldy energirike hakkeballer. Produktene som ikke er på lager er også ekskludert. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke benyttes på fraktkostnader, eksisterende rabatter eller sammen med andre kampanjer/tilbud.

This entry was posted in Kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *