Omlet Bloggen

Inkluder kjæledyret ditt i Valentines-feiringen

Nå som Valentines nærmer seg vil mange av oss booke bord på restauranter og kjøpe kinobilletter for en date med sin kjære. Selvfølgelig er dette kjempekoselig, men ville du ikke foretrukket å kunne inkludere det tredje medlemmet av forholdet deres, nemlig kjæledyret deres? Vi har satt sammen et eksempel på et stevnemøte både mennesker og dyr vil elske, slik at ingen er utelatt fra feiringen av valentinsdagen!

Noen dager før Valentines

Hvis du skal kjøpe en gave til kjæresten din burde du sørge for å også gi kjæledyret ditt noe spesielt, siden de har vært en flink jente/gutt. Hva med å skaffe kaninene eller marsvinene dine noe gøyalt tilbehør til luftegården sin, slik som et hus eller noen Zippi-tunneler? Hunder og katter vil alltids sette pris på en ny, superkomfortabel seng, slik som den luksuriøse Bolster-sengen fra Omlet.

16.00 Tid utendørs

Avhengig av hvilket dyr du har så kan nøkkelen til en flott date-kveld være å slite ut kjæledyret ditt før dere slapper av inne. Kaniner og marsvin vil elske å løpe rundt i tunnelene sine, katter vil nyte litt frisk luft (enten ved å la dem jakte rundt i nabolaget, eller vær sammen med dem i deres kattegård) og hunder vil føle seg skjemt bort etter en lang skogstur eller en tur til parken for å møte andre hunder. Hvis du har en hund kan du jo også dra på en hundevennlig kafé for en kaffe og litt snacks før dere drar hjem igjen?

En dame som leker med dachshunden sin. I bakgrunnen er Omlets Fido Nook, det perfekte hundehuset for innendørs bruk.

18.00 Tid for lek

Dette er den perfekte muligheten til å tilbringe litt kvalitetstid med kjæledyret ditt mens dere gjør noe dyret absolutt elsker. Hvis du har et mindre kjæledyr kan du og partneren din lage en labyrint eller forberede en hinderløype, der dere gjemmer godbiter og lager forskjellige hindre rundt omkring i stua. Katter vil elske å jage etter leker, og hunder vil digge litt tautrekking. Hvis du vil skjemme bort dyret ditt litt ekstra kan du gi dem en ny leke.

19.00 Middagstid

Nøkkelen til det perfekte stevnemøtet er god mat, gjerne noe man ikke spiser ofte. Kanskje dette er en god mulighet til å prøve en av de oppskriftene som krever litt mer tid og arbeid? Eller så kan dere bestill take-away, hvis lekingen slet dere ut. For å inkludere kjæledyret ditt 100% foreslår vi å sørge for at de også spiser noe ekstra spesielt til middag denne dagen. Det finnes masser av enkle og sunne oppskrifter for alle typer dyr på nettet, noe som gjør det enkelt for deg å finne noe du vil like å lage. Del på arbeidet – la kjæresten din lage noe for kjæledyrene deres, mens du lager maten til menneskene, eller omvendt.

En lat, stripete, voksen katt ligger utstrekt over sofaen.20.00 Spa-behandling

Slå dere ned på sofaen for en herlig velvære-økt for både mennesker og dyr. Gi kjæledyret ditt et bad og litt stell, slik som å klippe klør, børste pelsen deres og rengjøre tennene deres. Mens du nyter å ha på en ansiktsmaske eller manikyr, så kan katter og hunder ha store fordeler av litt olje-behandling for tørr hud og poter. Avslutt spa-kvelden med en god, lang massasje. Kjæledyret er nok ikke særlig behjelpelig akkurat her, så dere mennesker må nok bytte på å massere hverandre.

Når dere skjemmer dere bort kan dere også sette på litt avslappende musikk. Spotify har akkurat lansert Spotify for kjæledyr, som er spesielt tilpassede lister basert på kjæledyrets personlighet og musikksmaken din. Desverre så er det bare begrenset til noen få kjæledyr for øyeblikket, men det kan for all del hende at kaninen din vil elske en katte-spilleliste.

21.00 Film og snacks

Popp litt popcorn, åpne en flaske vin og krøll deg sammen på sofaen med daten(e) din(e) for litt Petflix and Chill. Sørg for at kjæledyret ditt har en plass der han eller hun kan slå seg til ro og føle seg komfortabel, kanskje på et spesielt teppe eller en seng. Valentines-daten er perfekt for en avslappet rom-com, eller noe annet både dere og kjæledyret deres vil elske å blunde til. Sørg for å tilby kjæledyret litt film-snacks og noe å drikke; vi har masser av flotte godbiter og herligheter for alle typer kjæledyr i nettbutikken vår, inkludert Pawsecco hvit- og rosévin for en virkelig spesiell kveld. Som et lite pluss får du for øyeblikket 25% rabatt på alt av godbiter i Omlets nettbutikk!

This entry was posted in Kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *