Omlet Bloggen

Få et GRATIS luksuriøst teppe når du kjøper en Omlet bolster-seng

Benytt deg av denne muligheten til å oppgradere kjæledyrets seng til den luksuriøse Omlet Bolster-sengen. Sengen kommer i tre forskjellige størrelser og tre vakre farger. Den eksklusive memoryfoam-madrassen støtter kjæledyret ditt når det drømmer søte drømmer, og det maskinvaskbare trekket er holdbart og supermykt mot kjæledyrets kropp.

Nå i en begrenset periode får du et GRATIS luksuriøst, supermykt teppe når du kjøper en Bolster-seng. Bare legg sengen i handlekurven, og det gratis teppet legges automatisk til i ordren din!

Vilkår og betingelser
Kampanjen for å motta et gratis luksuriøst, supermykt teppe når du kjøper en Omlet katte- eller hundeseng gjelder fra og med 02.04.2020 til midnatt 06.04.2020. Så snart du har lagt til Bolster-sengen du ønsker vil et gratis teppe bli lagt til i handlekurven via en automatisk rabattkode. Teppet som legges til vil tilsvare størrelsen på sengen som er i handlekurven. Hvis teppet ikke legges til automatisk, bruk rabattkode BLANKET24 når du kjøper bolster-seng 24, BLANKET36 for Bolster-seng 36, og BLANKET42 for Bolster-seng 42. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke brukes på allerede rabatterte varer eller sammen med andre kampanjer.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *