Omlet Bloggen

Vi introduserer den NYE, revolusjonerende rulletrappen for høns

Aprilsnarr!

En rulletrapp for late høns er ikke tilgjengelig på markedet (enda), men du kan fremdeles ta hønsehuset ditt inn i det nye tiåret med den utrolige automatiske døren for hønsehus fra Omlet.

Her er 7 grunner for hvorfor Autodoor er den beste av sitt slag…

  1. Autodoor kan installers på alle hønsehus av tre, MK1 og MK2 Eglu Cube, samt alle Eglu luftegårder og hønsenettinger.
  2. Du kan stille inn Autodoor til å åpne og lukkes til et spesifikt tidspunkt eller lysnivå for å tilpasse den til hønseflokkens rutiner. Du trenger ikke lenger å stå opp ved soloppgang for å slippe hønene dine ut – den automatiske hønsehusdøren gjør det for deg!
  3. Ikke bekymre deg for å måtte ha hønsehuset nært en strømkilde – Autodoor er batteridrevet av 4 AA-batterier som kan vare i opptil 6 måneder.
  4. Døren er pålitelig i alt av vær, og vil ta deg gjennom sommer til vinter – og tilbake igjen – uten problemer.
  5. Produktet har innebygde sikkerhetssensorer som sikrer at ingen høner skader seg eller fanges i døråpningen når de utforsker sin nye elektriske duppeditt.
  6. Økt sikkerhet! Den horisontale, automatiske hønsehusdøra er mye tryggere enn sine vertikale, guillotine-lignende konkurrenter, som enkelt kan løftes på av rovdyr.
  7. Lavt vedlikehold og enkel å montere. Autodoor har alt du trenger for å sette igang i én eske!
  8. Nå kan du montere en hønsehuslampe til Autodoor’en for å oppmuntre hønene dine til å gå inn på kveldstid. Det gjør det også lettere å se til dyrene dine i mørket!
En grå, brun og hvit høne som går ut av hønsehuset sitt av tre og hønsenetting, som har en automatisk dør fra Omlet installert
Et nærbilde av hvordan Autodoor ser ut inni Eglu hønsehus
Her er Autodoor fra Omlet montert på luftegården av et Eglu hønsehus, der hønene er frittgående i hagen på dagtid.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *