Omlet Bloggen

5 Grunner til at du trenger Omlets automatiske hønsehus dør til sommeren

Omlets automatiske hønsehus dør er en pålitelig hønsehus følgesvenn for tusenvis av hønse-eiere over hele verden, og på samme måte som på de mørke vintermånedene, tilbyr Omlets automatiske hønsehus dør fleksibilitet og er praktisk for deg og hønene dine om sommeren også. Her er 5 grunner til at du trenger den automatiske hønsehus døren til sommeren…

1. Ikke flere tidlige morgener!

Omlets automatiske hønsehus dør lar deg åpne hønsehus-døren om morgenen uten å måtte gå ut av sengen, perfekt for de tidlige soloppgangene når hønene dine vil komme seg ut og strekke vingene.

 

2. Lyssensoren tilpasser seg de forskjellige sesongene

Du kan stille din automatiske hønsehus dør til å åpne og lukke seg på et valgt tidspunkt, eller du kan bruke den smarte lyssensoren og stille døren til å åpne og lukke seg med en viss lys prosent, noe som betyr at den vil tilpasse seg de forskjellige sesongene, slik at du ikke må huske å gjøre det selv.

 

3. Mer leketid for hønene dine

Når solen stiger tidligere og tidligere om sommeren, vil hønene dine være desperate på å komme seg ut og leke enda tidligere. Nå kan de gå ut ved daggry, og de trenger ikke å vente på at du begynner dagen!

 

4. Forbedret sikkerhet for hønsehuset

Omlets automatiske hønsehus dør åpner seg horisontalt, noe som gjør det langt tryggere enn andre vertikale, automatiserte hønsehus dører i giljotin stil som lett kan løftes opp av rovdyr.

 

5. Få 15% rabatt på grønne automatiske hønsehus dører nå…

når du registrerer deg for Omlets nyhetsbrev! Får du livsforandrende fleksibilitet med hønsehuset og sparer 254,84 kr, tilbudet gjelder kun i en begrenset periode! Registrer deg for Omlets nyhetsbrev here for å kreve rabattkoden.

 

Ikke bare ta vårt ord for det, her er hvorfor våre kunder mener at Omlets automatiske hønsehus dør er et viktig hønsehus tilbehør for sommeren…

 

Donald – “Vi høner har hatt vår automatiske dør i omtrent en måned, og vi elsker den. Når det blir lyst, åpnes døren og når det blir mørkt lukkes den. Vi trenger ikke lenger å vente på at menneskene våre kommer ut sent på morgenen med en unnskyldning om å ha forsovet seg. Jeg mener virkelig folk ?! Det er insekter å spise og ting å skrape og utforske!” ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Becky – “Jeg elsker denne døren. Ingen grunn til å skynde meg ut når jeg bare vil ligge i sengen 5 minutter til. De legger seg selv om natten, og jeg trenger ikke å bekymre meg for at noen tar dem. De er trygge. Batteriet varer lenge, enkelt å programmere. Testet sensoren og den fungerte perfekt. Veldig fornøyd med dette kjøpet!” ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Mary – “HERREGUD. Vi installerte døren for noen netter siden og sto utenfor hønsehuset som om det var nyttårsaften for å se på at døren lukket seg. Jeg kan ikke forklare deg friheten dette gir oss. Jeg trenger Ikke lenger bekymre meg for å komme hjem i tide for å lukke hønsehus døren og heller ikke lenger stå opp ved daggry i all slags vær. Og døren er veldig trygg. Ingen dyr kan muligens lirke den åpen. Jeg har nettopp bestilt en til til det andre hønsehuset mitt!” ⭐⭐⭐⭐⭐

 

John – “Min kone var skeptisk da jeg bestilte den automatiske hønsehus døren! Den første morgenen så hun ut av vinduet og så alle jentene våre ute av hønsehuset sitt og streifet rundt uten at hun måtte komme seg ut av sengen, hun sa at det var LIVSFORANDRENDE!” ⭐⭐⭐⭐⭐

15% rabatt på grønne automatiske hønsehus dører når du registrerer deg for Omlets nyhetsbrev!

 

Vilkår og betingelser

Denne kampanjen er kun gyldig fra 17.03.21 til midnatt den 21.03.21. Når du har angitt e-postadressen din på nettstedet, vil du motta en rabattkode som kan brukes i kassen. Ved å skrive inn e-posten din godtar du å motta Omlets nyhetsbrev. Du kan når som helst avslutte abonnementet. Dette tilbudet er kun tilgjengelig på grønne automatiske hønsehus dører. Tilbudet gjelder ikke grå automatiske hønsehus dører. Tilbudet er begrenset til 2 stk. pr husstand. Gjelder kun så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. forbeholder seg retten til å trekke tilbudet når som helst. Tilbudet dekker ikke leverings utgifter og kan ikke brukes med eksisterende rabatter eller i forbindelse med andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *