Omlet Bloggen

20% rabatt på Geo Fuglebur og Tilbehør – Gi fuglene dine det hjemmet de fortjener

Fly inn i sommeren med et skinnende nytt hjem for fuglene dine!

Du får nå 20% avslag på det vakre Geo Fugleburet med en rekke tilbehør som gir fuglene dine en fantastisk plass. Har du allerede en Geo? Hvorfor ikke gi fuglene dine et nytt natt teppe for å sikre at de kan hvile i fred på varme sommernetter?

Vilkår og betingelser:
Kampanjen med 20% rabatt på Geo fuglebur og tilbehør varer bare fra 8/7 til og med 14/7 2021. Bruk rabattkoden GEOSM i kassen for å spare 20% på Geo-produkter. Tilbudet gjelder Geo fuglebur i alle farger, høye stativer, natt tepper, fuglebad og speil. Tilbudet gjelder ikke for lave stativer, papirinnlegg og sittepinner. Gyldig bare så lenge lageret rekker. Avhengig av tilgjengelighet. Omlet Ltd. forbeholder seg retten til når som helst å trekke tilbudet. Rabatten dekker ikke leveringskostnader eller allerede nedsatte varer og kan ikke brukes i forbindelse med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *