Omlet Bloggen

93% av katteeiere har vanskeligheter med å velge kattesand når det kommer til kattens nr. 1 og nr. 2

Enten du er en ny katteeier eller en lang tids kattesand bruker, kan kattesand verdenen være forvirrende, og det å velge riktig kattesand som passer dine behov, og kattens preferanser er ikke alltid en enkel oppgave.

Kattunger er noen søte, lekne baller av fluff, men de begynner å gjøre nr 1 og 2 fra begynnelsen, så du må potte trene dem fra starten. Men med en rekke kattesand materialer som som tre, papir, leire, silika og til og med tofu, hvordan vet du hvilken type som er best for dem nå og hvilken vil være best når de blir litt eldre?

Med så mange forskjellige typer kattesand på markede, er det ingen overraskelse at vi i en undersøkelse med katteeiere oppdaget at enorme 93% av dem har prøvd forskjellige typer kattesand før deres nåværende valg. Høres dette ut som deg?

I undersøkelsen oppdaget vi at 54% av respondentene rapporterte at de tror at kattene deres kan være kresne når det kommer til kattesanden de bruker. I tillegg til kresne katter, er katteeiere også skuffet over kattesanden som de prøver, og som et resultat må de bruke mer tid og penger på å finne den perfekte matchen for dem og katten deres.

Nå, for å takle denne vanskelige beslutningen, lanserer vi en samling av 5 lettforståelige kattesand typer med høy ytelse. Den fargerike samlingen, som bare heter 1, 2, 3, 4,5, tilbyr 5 forskjellige materialer du kan velge mellom: Silica (Silika), Tofu, Pine (Furu), Clay (Leire) og Paper (Papir). Men ikke bekymre deg med å finne ut forskjellene for å ta ditt valg, denne praktiske Kattesand generatoren vil gi deg to ekspert anbefalinger for å begrense beslutningsprosessen.

Omlets markedsføringssjef, Johannes Paul, sier: Hos Omlet prøver vi å gjøre valget av kattesand så enkelt som 1, 2, 3! Denne nye samlingen tar virkelig all gjettingen ut av valget for så mange katteeiere, og vi håper det vil spare kundene våre for mye skuffelser og bortkastet tid.

 

Lær mer om kattesanden i Omlet-samlingen…

 

Ultra hygienisk & Absorberende

Nr. 1 Silica Kattesand er laget av små sandpartikler som er ekstremt absorberende for å redusere fuktighet og lukt, og holder den frisk og hygienisk lenger. Ikke bare absorberer og tørker disse små kornene raskere enn andre kattesand typer, deres fine natur betyr også at kattesanden ikke fester seg til potene og blir spredt rundt i hjemmet ditt. Den klumpete kattesanden er også lett å plukke ut for å forlenge levetiden til kattesanden.

 

Clumping & Compostable

Nr. 2 Tofu Kattesand er laget av knust tofu, og er veldig effektiv til å nøytralisere lukt takket være en aktiv karbon blanding som fanger dårlig lukt. Den klumpende kattesanden er også svært absorberende, reduserer avfall og holder kattedoen ferskere lenger! Knust tofu er biologisk nedbrytbart og kan komposteres for enkel og planet vennlig avhending.

 

Frisk duft & 100% Biologisk nedbrytbart

Nr. 3 Pine Kattesand vil forvandle kattedoen med den søte duften av ferskt tre, pluss at den er 100% biologisk nedbrytbart og komposterbart, noe som gjør det til et vennlig alternativ for både katten din og miljøet! De store tre pelletene er svært absorberende, gir langvarig friskhet med enestående luktkontroll, og minimerer også avfall og rengjøringstid.

 

Langvarig & Lavt avfall

Nr. 4 Clay Kattesand er laget av sterkt absorberende bentonitt leirkuler med aktive karbonpartikler for ekstrem luktkontroll. Den høye kraften i denne klumpende kattesandet gjør det ekstremt raskt og enkelt og fjerne den brukte klumpete kattesanden. Dette forbedrer ikke bare den generelle hygienen og friskheten til kattetoalettet, men minimerer også avfall og forbedrer levetiden kattesanden.

 

Ikke-klumping & Perfekt for kattunger/b>

Nr. 5 Paper Kattesand er laget av resirkulerte avispapir pellets med naturlig lukt og fuktabsorberende egenskaper. Ikke bare er papir miljøvennlig og biologisk nedbrytbart, det holder seg også ferskere lenger og minimerer svinn. Den lette posen er superenkel å håndtere, og den ikke-klumpende kattesanden gjør den til et perfekt alternativ for yngre katter, da den er mykere på potene og tryggere for magen.

 

Omlet kattesand er nå tilgjengelig eksklusivt fra omlet.no, priset mellom 79,99 Kr og 99,99 Kr.

 

 

Video her:

This entry was posted in Katter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *