Omlet Bloggen

Ikke gå glipp av 15% rabatt på Qute Hamster og ørkenrotte bur!

Unn hamstret eller ørkenrotten din med et nytt hjem fra Qute, med dette fantastiske tilbudet på Qute Hamster & ørkenrotte bur fra Omlet!

Vilkår og betingelser:
Tilbudet 15% rabatt på Qute hamster er ørkenrotte bur så lenge lageret rekker. Bruk koden GOQUTE i kassen for å få 15% rabatt på din Qute. Kampanjen gjelder Qute hamsterbur i alle farger, med og uten lagringsplass. Gjelder ikke tilbehør. Maksimalt 2 per kunde. Så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. forbeholder seg retten til når som helst å trekke tilbudet. Tilbudet kan ikke brukes på leveranser, eksisterende rabatter eller i forbindelse med andre tilbud.

This entry was posted in Hamstere


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *