Omlet Bloggen

10% avslag OG gratis levering på Geo fuglebur

Dobbel sparing? Ja takk!

Vilkår og betingelser:
Tilbudet på 10% rabatt og gratis frakt på Geo fuglebur og tilbehør er så lenge lageret rekker. Bruk rabattkoden GOGEO i kassen for å få 10% rabatt og gratis frakt på Geo fugleburet, stativer i full høyde, natt teppe, speil og bad. Tilbudet gjelder ikke for lave stativer, sittepinner og papirinnlegg. Avhengig av tilgjengelighet. Gratis levering gjelder bare for varer som er inkludert i kampanjen; leveringskostnader gjelder for alle andre varer i handlekurven. Gjelder ikke for palle leveranser. Omlet kan ikke ta ansvar for forsinkelser forårsaket av tredjeparter, for eksempel leveringstjenester. Gratis levering gjelder bare fastlands-Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Nederland, Belgia, Sverige, Italia, Danmark, Norge, Spania og Polen og gjelder kun for standard leveringstjeneste. Omlet Ltd. forbeholder seg retten til når som helst å trekke tilbudet. Tilbudet kan ikke brukes på leveranser, eksisterende rabatter eller i forbindelse med noe annet tilbud.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *