Omlet Bloggen

Omlet Black Friday salg 2022

Opptil 40 % rabatt på hunde og kattesenger

Kjøp nå

Vilkår og betingelser

Black Friday salget avsluttes ved midnatt 30.11.22. Tilbudet gjelder på Omlet hunde og kattesenger, samt tilbehør til kjæledyrsenger. Utelukker alle andre produkter. Topology hundeseng madrasser, trekk og overmadrasser er rabattert med 25 %, Bolster hunde and kattesenger og trekk er rabattert med 25-40 %, Maya Donut kattesenger er rabattert 25-40 %, Hundeseng føtter (inkludert rammer) er rabattert 25 % og katteseng føtter (inkludert rammer) er rabattert med 25 %. Rabattbeløpet varierer mellom produktene og er allerede brukt, ingen kampanjekode nødvendig. Med forbehold om tilgjengelighet. Kun tilgjengelig så lenge lageret rekker. Omlet Inc. forbeholder seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke brukes på frakt, eksisterende rabatter eller i forbindelse med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *