Omlet Bloggen

8 ting hønseholdere elsker med den automatiske døren

Omlet’s innovative Automatiske dør for høner er et the tilbehør enhver hønseholder må ha! Den automatiske hønsegård døren er designet for å gjøre det trygt og praktisk å slippe høner inn og ut av gården for både kjæledyr og eier. Her er 8 ting hønseholdere elsker med den Automatiske døren!

Omlet automatisk hønsegårdsdør på en Omlet Eglu luftegård og på et tradisjonelt trehus

1. Slipper høner ut og lukker for å sikre dem inn

Den automatiske døren er batteridrevet, ved hjelp av en lyssensor eller timer for å gi hønseeiere full kontroll over når hønene deres skal inn og ut av hønsehuset eller luftegården. Døren gir maksimal sikkerhet når høner holdes inne, og slipper dem ganske enkelt ut når du bestemmer deg. Dette betyr at det ikke er nødvendig å skynde seg ut av sengen tidlige sommermorgener for å slippe ut hønene. På mørke vinterkvelder kan hønseholdere være sikre på at flokken deres er trygt gjemt i hønsehuset hvis de må være sent på jobb. 

2. Velg mellom tre innstillinger

hønseholdere kan brukeden Automatiske døren å passe rundt deres livsstil med tre unike innstillinger. Ved å velge lys innstillingen kan din Automatiske dør automatiseres til å lukkes i skumringen og åpne ved daggry. Funksjonen følger naturligvis årstidene, slik at hønseholdere ikke trenger å bekymre seg for å justere denne innstillingen gjennom hele året. Tidsinnstillingen lar brukere velge et nøyaktig tidspunkt for åpning og lukking av døren, mens den manuelle innstillingen gir hønseholdere muligheten til å kontrollere døren slik de ønsker.

3.Lett å bruke!

En annen ting som hønseholdere elsker med den Automatiske døren er hvor enkel den er å bruke, uavhengig av hvor gode (eller dårlige!) DIY-ferdighetene dine er! Den Automatiske døren kommer med alt hønseholdere trenger på ett sted, noe som gjør monteringen av døren så enkel som mulig. Hvem sa at hønsehold måtte være komplisert?!

4. Innebygde sikkerhetssensorer

På grunn av den automatiske dørens innebygde sikkerhetssensorer, er det ingen potensiell risiko for at døren ved et uhell lukker seg inn på høner eller hindringer. Skulle en høne eller annen hindring være i veien for døren når den lukkes, vil sensorene ganske enkelt åpne den Automatiske døren igjen, slik at høna kan bevege seg før den prøver å lukke seg igjen.

Omlets automatiske hønsegårds dør kontrollpanel

5. Fungerer i all slags vær

Etter å ha gjennomgått omfattende testing, tåler den Automatiske døren selv de mest ekstreme værforhold fra så lavt som -20°C! Videre er den Automatiske døren LCD-kontrollpanelet designet med trippel værbestandig deksel, noe som gjør den Automatiske døren til et utrolig slitesterkt produkt.

6. Forbedrer isolasjonen

hønseholdere vet viktigheten av isolasjon når det kommer til dereshønsehus. Dette er grunnen til at den Automatiske døren er konstruert for å forbedre dette. Siden den automatiske døren kan brukes til å oppgradere praktisk talt alle hønsegårder, til og med hønsehus i tre som tradisjonelt er mer vanskeligere å holde godt isolert enn Eglu hønsehus, som kan fortsatt ha nytte av å ha en Automatisk dør.

7. Lukkes horisontalt

Tradisjonelle hønsegård dørmodeller bruker ofte en snor eller et trinsesystem som løftes vertikalt, noe som gir utspekulerte rovdyr muligheten til å få tilgang til hønsegården eller luftegården med styrke. Noe som gjør den Automatiske døren så annerledes og en grunn til at hønseholdere elsker produktet, er at den lukkes horisontalt, noe som betyr at du kan være trygg på at flokken din forblir trygg og sunn!

8. Batteridrevet eller mulighet for å kobles til

En annen av de 8 tingene hønseholdere elsker med den Automatiske døren er at den enten kan drives av batteri eller kobles til strøm ved hjelp av 12V strømadapter for den automatiske hønsehusdøren, som gir hønseholdere fleksibilitet til å sette opp den Automatiske døren slik de vil!

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *