Omlet Bloggen

Nytt år, ny Eglu – 500 kroner i avslag!

Gi hønene, kaninene og marsvinene et nytt hus nå i januar!

500 kroner i rabatt på alle Eglu hønsehus og bur med rabattkoden EGLU2019.

 


Vilkår og betingelser:
Skriv inn rabattkoden EGLU2019 i kassen for å få 500 kroner i rabatt på din Eglu-bestilling. Kampanjen omfatter alle Eglu-hus, inkludert Eglu Classic hønsehus, Eglu Classic smådyrhus, Eglu Go, Eglu Go Up, Eglu Cube, Eglu kaninbur og Eglu marsvinbur. Med forbehold om lagerbeholdning. Omlet Ltd forbeholder seg retten til å trekke tilbake kampanjen på et hvilket som helst tidspunkt. Omlet kan ikke ta ansvar for forsinkelser som skyldes tredjeparts leverandører, som fraktselskaper. Tilbudet gjelder så lenge vi har nok varer. Rabatten kan ikke brukes sammen med andre tilbud og kampanjer.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *