Omlet Bloggen

Nyttårsforsett for deg og kjæledyret ditt

Januar er tradisjonelt måneden der du setter deg selv noen oppnåelige mål for året som venter. Vi har noen forslag til nyttårsforsett for deg og kjæledyret ditt!

Kom i form

Slutt på en rask tur rundt kvartalet etter middag. I 2019 er det skikkelig mosjon som gjelder. Både du og kjæledyret ditt vil få det bedre, både fysisk og psykisk. I løpet av en halvtimes tur med hunden kan du forbrenne mellom 100 og 200 kalorier.

Prøv en ny aktivitet

Fra tur i skog og mark til padling, en tur langs bølgene eller en treningsøkt, det er enklere enn noensinne å ha med kjæledyret på en ny hobby. Disse vil hjelpe deg med å forbrenne masser av kalorier! En halvtimes tur på stranden forbrenner rundt 150 kalorier og du kan forvente å forbrenne 220 kalorier på en halvtimes tur i skog og mark.

Mer tid til lek i hverdagen

Hunder elsker å leke, og katter elsker å jakte på ting; bare ikke fortell dem at det er mosjon! Kos deg med å bruke mer tid på å leke med kjæledyrene dette året. En omgang med tautrekking i tjue minutter forbrenner 50 kalorier.

Stell kjæledyret hver dag

Ved å børste kjæledyret hjelper du med å fjerne løshår fra pelsen og du får mindre hår på klær og møbler. Det vil også hjelpe med å fordele oljer fra huden til pelsen, og holde pelsen sunn og skinnende. Stell av en mellomstor hund forbrenner rundt 200 kalorier.

Aldri for sent å lære nye triks

Studier viser at mental stimuli kan hjelpe med å stagge forverring av kognitiv funksjon i eldre dyr. Ved å holde hjernen aktiv, kan du hjelpe med å holde dem sunne lengre.

Oppdater ditt kjæledyrs ID-informasjon

I løpet av et år kan mye skje – folk flytter, får nytt telefonnummer, og glemmer å oppdatere kjæledyrets ID-merker. Ikke utsett det – oppdater informasjonen på ID-merker og mikrochips nå.

Få nye venner

Besøk parken og bli kjent med andre eiere! Det er enklere enn du tror.

Spis sunt

Lev og spis sunt, et balansert kosthold uten for mye snop både for deg og kjæledyret.

Sist, men ikke minst; kos deg sammen med kjæledyret ditt!

Sources: BravoTv, Petmd, PetSit

This entry was posted in Kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *