Omlet Bloggen

Få 10% rabatt og gratis levering på alle Zippi-produkter

Forny din kanin eller marsvins hjem med den utrolige Zippi-serien, både Zippi-tunneler og -innhegninger – Nå med både 10% rabatt OG gratis levering, kun for et begrenset tidsrom!

Dette tilbudet gjelder på ALLE Zippi tunneler, innhegninger, luftegårder og tunnel-tilbehør, slik at du kan lage ditt kjæledyrs perfekte lekeplass samtidig som du sparer 10% og får gratis levering – akkurat nå som våren står for døren!

Bruk rabattkoden ZIPPISAVE når du betaler for å få gratis levering!

Du kan koble ditt kanin- eller marsvinbur sammen en helt ny innhegning med Zippi tunnelsystem, perfekt for å gi kjæledyrene mer plass til å leke og mosjonere, i trygge og rovdyrsikre rør.

Zippi tunnelsystem kan skreddersys, alt etter hvilke behov du har. Du kan enkelt designe ditt eget drømmesystem med planleggingsverktøyet på nettet, enten du vil ha låsbare dører, høystativ, utkikkspunkt med mer, eller du kan velge ett av våre ferdige begynnersett.

Den nye serien med Zippi innhegninger og luftegårder er designet slik at det er enkelt å koble dem til et Zippi-system og lage en flyttbar løsning som gir din kanin eller marsvin mer plass, så du får gladere og sunnere kjæledyr.

Zippi innhegning er en åpen innhegning lik en lekegrind hvor det er enkelt for barn og andre kjæledyreiere å leke sammen med kaninen eller marsvinet. Zippi-gården er en trygg luftegård der kaninen kan leke uten oppsyn og har tak og enten nettinggulv eller nettingskjørt rundt kanten.

Glem ikke å sørge for beskyttelse mot vær og vind med Zippi allværstrekk så leken kan fortsette uansett vær!

Hvis du allerede har en Zippi-gård kan du nå gi kjæledyrene dine enda mer plass med Zippi utvidelsessett.

Vilkår og betingelser
10% rabatt og gratis levering gjelder kun fra 12.04.19 – til midnatt den 26.04.19. 10% trenger ingen rabattkode. For gratis levering må du bruke rabattkoden ZIPPISAVE. Dette tilbudet gjelder kun Zippi-tunneler, -tilbehør, -innhegninger og -luftegårder. Gratis levering gjelder for bestillinger på Zippi-produkter til en verdi av minst 1000 kroner. Tilbudet gjelder kun standard levering. Gratis levering gjelder ikke ved levering på palle. Omlet kan ikke ta ansvar for forsinkelse som skyldes tredjepart, som fraktselskap. Gratis levering gjelder kun for bestillinger som sendes til Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Belgia, Nederland, Luxemburg, Østerrike, Italia, Irland, Norge, Polen, Danmark, Sverige og Spania.

Med forbehold om lagerbeholdning. Omlet Ltd forbeholder seg retten til å trekke tilbudet til enhver tid. Tilbudet gjelder kun på produkter i Zippi-serien og kan ikke brukes med eksisterende tilbud eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *