Omlet Bloggen

VINN 1 av 5 Omlet gavekort verd 2000 kroner denne påsken

For å feire påskehelgen gir vi deg muligheten til å vinne et Omlet gavekort til en verdi av 2000 kroner du kan bruke på kjæledyret ditt. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvor mange kaniner som skjuler seg i bildet nedenfor…

Vi trekker fem vinnere fra Omlet-fellesskapet, så delta nå for din sjanse til å vinne denne utrolige premien og en mulighet til å gi kjæledyret ditt noe ekstra.

 

Vilkår og betingelser: Denne konkurransen ender ved midnatt 22. april 2019. For å delta må du fylle ut dette konkurranseskjemaet. Det er fem premier; alle er et gavekort til en verdi av 2000 kroner. Vinnerne trekkes tilfeldig fra alle deltakere som har oppgitt korrekt svar og vil få beskjed innen syv dager etter konkurransen er over. De fem vinnerne vil få beskjed per e-post via adressen de oppga da de deltok i konkurransen. Hvis vi ikke får svar på e-posten innen syv dager, vil premien bli tilbudt til nestemann. Premien kan ikke veksles inn i kontanter. Omlet-ansatte eller deres nærmeste familie kan ikke delta i konkurransen. Det kan heller ikke ansatte i Omlets partnerselskap som er med å promotere denne konkurransen. Omlet kan avlyse eller endre enhver konkurranse, informasjon om konkurransen, eller disse vilkår og betingelser uten forvarsel. Eventuelle endringer i disse vil enten skrives i informasjon om konkurransen eller i disse vilkår og betingelser. Vi tar intet ansvar for konkurransedeltakelse som blir borte eller forsinket, og som ikke kommer frem til oss. Vi deler ikke ut pris til deltakere som opptrer uredelig (definert av Omlet). Kun én deltaker per husholdning. Enhver personlig informasjon om konkurransedeltakere brukes kun av oss, i henhold til regler for personvern. Alle premievinnere samtykker til å delta i rimelig forventet publisitet i etterkant av konkurransen på Omlets forespørsel. Ved å abonnere på Omlets nyhetsbrev vil du bli den første som får høre om tilbud, konkurranser, nye varer, oppskrifter, råd om kjæledyr og mye mer! Du kan avslutte ditt abonnement på Omlets nyhetsbrev når som helst ved å klikke på lenken i fotnoten på våre e-poster.

This entry was posted in Konkurranser


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts