Omlet Bloggen

15% Avslag På Katteprodukter

Skjem vekk katten din denne helgen og spar 15% på ALLE produkter til katt frem til mandag ved midnatt.

 

 

Det stemmer – alt av produkter til KATT har fått redusert prisene med 15%, inkludert det NYE Maya Nook luksus innendørs kattehuset, tilgjengelig med stilige gardiner og en hendig garderobe. Kattehuset gir katten din en trygg og koselig ‘hule’ de kan ha for seg selv, samtidig som at dette moderne møbelet glir sømløst inn i hjemmet ditt.

Våre utendørs kattegårder er også inkludert i dette fantastiske salget. Du kan til og med oppgradere din eksisterende kattegård med vårt utvalg av utvidelsessett, allværstrekk, inngangsparti og skillevegger – alt med 15% avslag!

For katteeiere i byer; oppdag vår NYE sikring til balkong for katt – purrfekt for å gi leilighets-katter en trygg og sikker mulighet til å være utendørs – med 15% avslag, bare denne helgen!

Og hvorfor ikke spare på å fylle opp lageret med godbiter, katteleker and helse- og velvære-produkter fra vårt store utvalg av produkter til katt, tilgjengelig på nett?

Ikke gå glipp av denne purrfekte muligheten til å skjemme vekk din firbeinte pelsball – de fortjener det!

 

 

Vilkår og betingelser

Dette tilbudet (15% avslag) er bare gyldig fra 24/05/2019 til midnatt 27/05/2019. 15% krever ingen promokode. Dette tilbudet gjelder bare for alle katteprodukter listet i vår katte-kategori . Avgjengig av tilgjengelighet. Omlet ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke benyttes på allerede nedprisede varer eller i kombinasjon med andre tilbud.

 

This entry was posted in Katter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts