Omlet Bloggen

VINN et Zippi-sett til marsvinene dine verdt 5000,- kroner!

Kunne du tenkt deg å VINNE det ultimate Zippi tunell- og løpegård-systemet til dine marsvin?

Denne sommeren gir vi én heldig vinner sjansen til å transformere kjæledyrene deres sitt lekeområde med et episk Zippi tunellsystem, komplett med lekegård, samt sikker løpegård og tilbehør.

For å delta i denne fantastiske konkurransen må du se videoen nedenfor, og gjette hvilken Zippi-utgang marsvinet blir å velge: 1, 2, 3 eller 4. Velg ditt svar og skriv inn email-adressen din her for å bli med i trekningen.

Konkurransen avsluttes ved midnatt den 10. Juni, så delta snarest!

Vilkår og betingelser

  • Denne konkurransen stenger ved midnatt den 10. juni 2019. En vinner trekkes tilfeldig fra alle deltakere med korrekte svar fra hele verden, og blir kontaktet tirsdag 11. juni. Det riktige svaret vil også bli publisert neste uke.
  • Premien er 5000,- kroner verdt av Omlets Zippi-sett. Prisen kan ikke overføres, og har ingen pengeverdi.
  • Alle Omlets konkurranser og tilbud er på ingen måte sponset, godkjent eller administrert eller assosiert med Facebook, Twitter eller Instagram.
  • Denne konkurransen er ikke åpen for Omlets ansatte eller medlemmer av deres nærmeste familier. Den er heller ikke åpen for ansatte av Omlets partnerfirmaer som muligens er involvert i å promotere denne konkurransen.
  • For å delta i denne konkurransen må du velge ett svar og skrive inn email-adressen din på deltakelsessiden her.
  • Ved å delta i denne konkurransen, samtykker deltagere å bindes til disse vilkårene og betingelsene.
  • Omlet reserverer seg retten til å trekke tilbake konkurransen på hvilket som helst tidspunkt. Omlet kan endre hvilken som helst av deres konkurranser, informasjon om konkurransene, eller disse vilkårene og betingelsene uten varsel. Gjøres det endringer vil dette skrives i konkurranse-informasjonen eller i disse vilkårene og betingelsene. Vår avgjørelse i forbindelse med konkurransen er endelig, og ingen korrespondanse vil bli inngått.

This entry was posted in Konkurranser


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *