Omlet Bloggen

Fruktige frozen yoghurt-godbiter for hunder

Prøv disse forfriskende, hjemmelagde godbitene hundene dine garantert vil elske! De er raske og kjempelette å lage, og barna vil elske å bli involvert i å lage disse fruktige kreasjonene…

Dette vil du trenge…

En isbit-form – (former for å lage større isbiter finnes på nettet)

500g gresk yogurt

200ml vann

Et utvalg av frukt som er trygt for hunder, for eksempel eple, banan, blåbær, mango, fersken, bringebær, jordbær og vannmelon.

Vi brukte et isbit-brett som lager 5 cm store kuber. Fra oppskriften fikk vi ca 8 isbiter på denne størrelsen.

Fremgangsmåte

Forbered frukten og skjær den opp i små biter (1-2 cm).

Avhengig av størrelsen på isbit-brettet, så fyller du formene en tredjedel opp med yoghurt, etterfulgt av en liten dæsj vann. Putt et par biter frukt i formene, før du fyller opp formen med youghurt og en dæsj vann, og topper formene med frukt på toppen.

Plasser isbit-brettet i fryseren i minst 4 timer, avhengig av størrelsen på isbit-formene.

La godbitene tine i 5-10 minutter før du gir dem til hunden din.

Andre frosne godsaker…

Om bollen din med frukt holder på å bli dårlig, og minst sannsynlig blir spist av menneskene i huset, kan du også fryse oppkuttede biter av frukten, slik som epler og bananer, og gi dem rett til dine firbeinte venner.

Ikke glem dette!

Husk å gi hunden din godbiter i moderasjon, sammen med en sunn diett. Før tilsyn til hunden når du gir den disse frosne godbitene, og fjern dem dersom hunden din viser tegn til uvelhet. Disse frosne godbitene burde gis til hunden sammen med andre løsninger for å holde hunden avkjølt, slik som tilgang til det kjøligste rommet innendørs og skygge i hagen, samt friskt vann og at dere går turer når det er kjøligere ute. Kontakt veterinæren din dersom hunden din viser tegn til uvelhet eller et potensielt heteslag.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *