Omlet Bloggen

Ta med hunden din på jobb-dagen i etterkant

Gikk ikke fredagens “Ta med hunden på jobb”-dagen helt som planlagt? Flauet hunden din deg ut, eller var den en engel og taklet dagen bedre enn alle dine forventninger?

Gjør hunden din kontor-klar tidsnok til neste år med Omlets beste tips for å takle en typisk 9-5 dag…

Who let the dogs out?

Dersom det var hunden din sin første dag på kontoret på fredag kan den mest sannsynlig ha blitt veldig overveldet, noe som har påvirket atferden dens og fått den til å oppføre seg annerledes. Prøv å introdusere hunden din til kontoret og kollegaene dine igjen, men i korte omganger, slik at den får bygget opp selvsikkerhet og trygghet nok til å være der en hel dag. Dette vil gjøre at hunden din blir mer kjent med alle ansiktene, stedene og luktene på kontoret – og derfor takle ukjente situasjoner bedre i framtiden.

Kanskje hundens dag på kontoret fremhevet noen hull i treningen deres, eller manglende sosiale ferdigheter? Bruk tid på å fokusere på dette.

Om du gikk glipp av vår bloggpost om forberedelser til “Bring Your Dog To Work Day” har du kanskje ikke tenkt på å ta med ditten og datten på selve dagen. Skriv en sjekkliste over ting du skulle ønske at du tok med deg, slik at du er forberedt på hundens neste tur til kontoret.

Savnet hunden din en trygg gjemmeplass å være i når alt ble litt for mye? Hvis hunden din tidligere har trent med bur så kan du ta med et reisebur til kontoret og legge et teppe over for å lage en liten, mørk ‘hule’ de kan hvile i når kraftige kontor-lys ødelegger muligheten til å sove.

Bring Your Dog To Work Day

Omlet er en stolt sponsor av Bring Your Dog to Work Day, et årlig arrangement som samler inn penger til veldedige organisasjoner som bidrar til å gjøre en forskjell for hunders velferd verden over. Besøk nettsiden deres for å lese mer og for å donere en liten slant!

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *