Omlet Bloggen

Gratis 1m luftegårdsforlengelse med alle Eglu-hønsehus

Få den beste starten på ditt hønseeventyr med ekstra, sikker plass til hønene dine uten ekstra kostnader med vårt juli-tilbud.

Alt du trenger å gjøre er å legge til hvilket som helst Eglu hønsehus i handlekurven og skrive inn rabattkoden EXTRARUN, så blir en passende forlengelse av luftegården lagt til orderen din gratis.

Det betyr at hvis du kjøper det populære Eglu Cube-hønsehuset med 2m luftegård og hjul til 6 440,- kroner, mottar du et hønsehus med samme oppsett, bare 3m luftegård i stedet verdt 7 320,- kroner – du sparer 880,-!

Nå får hønene dine ekstra plass til å vandre, utforske og strekke på beina, uten ekstra kostnader for deg.

Vilkår og betingelser
Tilbudet om en gratis luftegårdforlengelse er bare gyldig fra og med 24/07/19 – midnatt den 31/07/19. Du må ha et Eglu hønsehus med luftegård i handlekurven din. Skriv inn rabattkoden EXTRARUN ved utsjekk, og en 1m luftegårdforlengelse som passer til ditt valgte Eglu hønsehus blir lagt til i handlekurven din automatisk. Denne rabattkoden kan ikke brukes for å få rabatt på andre varer i handlekurven din. Tilbudet kan ikke brukes på eksisterende tilbud eller sammen med andre tilbud. Gjelder ikke fraktkostnader. Dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Omlet ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *