Omlet Bloggen

GRATIS frakt på alle Qute hamster & ørkenrottebur i en begrenset periode!

Forvandle hamsterens hjem denne høsten ved å oppgradere til Qute hamster & ørkenrottebur fra Omlet, nå med gratis frakt i en begrenset periode. Bruk kode SUPERQUTE for å benytte deg av dette spesielle tilbudet!

Lett å rengjøre, sikker og stilig; Qute har en transparent strøkasse som gjør det enkelt å håndtere å tilbringe tid med ørkenrotten eller hamsteren din. Dette luksuriøse hamsterhuset er tilgjengelig i hvit, valnøtt eller bjørkeeffekt, og har en valgfri lagringsseksjon nedenfor der du kan oppbevare alt av hamsterens mat og strø.

Qute buret til hamstere og ørkenrotter er en moderne og praktisk oppgradering fra tradisjonelle, små bur, og vil gli rett inn i hjemmet ditt som et moderne møbel. Om du har ønsket å ha en hamster men vært skeptisk til de typiske burene av plast du finner i dyrebutikken trenger du ikke å se videre – Omlets Qute er perfekt!

Tilgjengelig fra 680,- kroner, og med GRATIS levering frem til mandag ved midnatt. Bruk rabattkoden SUPERQUTE i kassen.

 

Vilkår & betingelser

Gratis levering er bare gyldig fra 25/10/19 – midnatt ved 28/10/19. For gratis levering benyttes rabattkoden SUPERQUTE. Dette tilbudet er bare tilgjengelig på Qute hamster og ørkenrottebur. Tilbudet gjelder bare for standard levering. Gratis levering kan ikke benyttes på palleleveranser. Omlet tar ikke ansvar for forsinkede leveranser fra tredjeparter, slik som budleveranser. Gratis levering er bare gyldig på ordre som bestilles til Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Belgia, Nederland, Luxemburg, Østerrike, Italia, Irland, Norge, Polen, Danmark, Sverige, USA og Spania. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet, og kan ikke brukes på allerede rabatterte produkter eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Hamstere


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *