Omlet Bloggen

31% rabatt på vagler til Halloween!

Spar 31% på Omlets vagler til Halloween!

Kaller alle hekser! Vi vet at oktober har vært en svært travel måned for dere alle, og derfor gir vi 31% rabatt når du oppgraderer kosteskaftet ditt til Omlets vagle. Dette skremmende bra tilbudet varer bare en liten stund, så ikke gå glipp av det!

Bruk rabattkoden HEKSER frem til 31. oktober ved midnatt!

 

Gi hønene dine en utmerket ny måte å ha det gøy på i hønsegården med Omlets flotte nye vagle. Det er er en enkel måte å forbedre hønenes uteplass med et gøyalt tilbehør. Den værbestandige vaglen har ikke bare innovative fester som gjør at den kan festes hvor som helst i hønsegården – men den passer for alle raser, noe som gjør det til et uunnværlig tilbehør for tuppene dine!

Oppgradér hønsegården med dette gøyale tilbehøret, og bruk koden HEKSER for å spare 31% frem til midnatt i morgen.

Vilkår og betingelser

Dette tilbudet er bare gyldig fra og med 30/10/19 til 31/10/19 ved midnatt. Bruk rabattkoden HEKSER for å få 31% rabatt på Omlets vagle til høns. Dette tilbudet gjelder bare for Omlets vagle på 1 og 2 meter. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke brukes på levering, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *