Omlet Bloggen

Omlets julesalg er i gang! Opptil 20% rabatt

Enten du skal starte eventyret med hønsehold til nyåret, gi kjæledyrene dine en trygg plass de kan leke i i hagen, har bestemt deg for å invenstere i den svært populære automatiske hønsehusdøren, planlegger å bygge et tunnelsystem for kaninene/marsvinene dine, eller bare ønsker å bli ferdig med julegave-listen – så har vi det du trenger!

I Omlets julesalg får du opptil 20% rabatt på bestillingen din, så hva venter du på?

 

Vilkår og betingelser

Kampanjen med opptil 20% rabatt gjelder bare i perioden 18.11.19 – 2.12.19. Rabattkode trengs ikke. Produkter tilgjengelig på lager kan variere. Omlet ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Produkter ekskludert fra denne kampanjen: Eglu Classic hønsehus, Eglu Classic hutch, Eglu Classic andehus, Boughton hønsehus, Lenham hønsehus. Rabatten kan ikke overføres til bruk for frakt eller kurs. Tilbudet gjelder bare for varer med fullpris og kan ikke brukes på allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *