Omlet Bloggen

Julegavetips – For de gale katteelskerne

Er vennen din eller noen i familien din det som refereres til som en ‘crazy cat person’? Disse menneskene vil uten tvil verdsette gaver til kattene deres like mye som noe som er direkte ment for dem. Så hvis du sliter med å finne noe til en katteelsker i livet ditt har vi noen purrrfekte gaveidéer!

Maya Nook – Innendørs kattehus med garderobe og gardiner

Kommer moren din til frokost på morgenen og klager over at katten holdt henne våken hele natten med å flytte seg konstant rundt i sengen? Hvis du skjemmer henne bort til det luksuriøse innendørs kattehuset Maya Nook til jul så vil katten få en trygg hule helt for seg selv, samtidig som at mammas skjønnhetssøvn ikke forstyrres. De valgfrie gardinene er ikke bare en pen, dekorativ detalj, men de gir også katten et bortgjemt område den kan slappe helt av i. Velg mellom vårt stilige, gråfargede stoff eller bruk vårt spesiallagde mønster og et valgfritt julete stoff for å gjøre hjemmet litt mer julete.

Den praktiske garderoben på Maya Nook kan lagre alt som tilhører katten, slik som leker, mat, godbiter og stelleprodukter. Å rydde før julefesten tar kortere tid enn noensinne.

Stjernekjøp! Maya Nook og seng ( 24″) pluss et lite Igloo klorestativ blir en flott julegave for de som allerede har en Nook. Førpris 555,- kr, nå 444,- kr.

Balkong-luftegård for katt

Urbane katter får sjeldent vandre fritt rundt i gata grunnet alle farene ved å bo i byen. Ønsker den katteelskende vennen din fremdeles at kjæledyret deres skal puste inn frisk luft, høre fuglesang og føle brisen i pelsen? I såfall er kanskje balkong-luftegården den beste julegaven de noensinne vil motta. Denne balkong-luftegården gir katten en helt trygg og rømningssikker plass de kan nyte, passer stortsett alle typer balkonger/verandaer, og er stort nok til at vennen din kan tilbringe tid sammen med katten ute i sola.

Senger

Den perfekte gaven for den katteelskeren som har alt! Den dypt-fylte kattesengen Maya er den ultimate sengen for Nook’en, men vi har massevis av senger å velge mellom. Dream Paws seng kombinerer maksimum komfort med uanstrengt stil, og Banbury & Co luksus katteseng er den ultimate plassen for katter å krølle seg sammen i på kalde vinterkvelder.

Julestrømpe

Kattemennesker vil elske hver mulighet de kan få til å inkludere sine ‘furbabies’ i julen, og en perfekt måte å gjøre dette på er å gi kjæledyret deres egen julestrømpe. Denne luksuriøse julestrømpen med et søtt katte-design kan fylles med et gøyalt utvalg av godsaker fra vår julebutikk, og vil få selv de mest grinete kattene til å purre av juleglede!

Leker

Hvis du har fått kontorkatten på jobb som ‘secret santa’, så har vi løsningen! Vi har katteleker som passer alle budsjetter og anledninger. Få de i bevegelse med en pinneleke, eller se dem forandre seg helt i kontakt med kattemynte. Purrrfekt underholdning for dine firbeinte venner nå i høytiden.

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *