Omlet Bloggen

Julegavetips – For hunder og eierne deres

Sliter du med å finne noe til en hund eller en hundeeier til jul? Heldigvis for deg så har vi noen perfekte gaver, uansett budsjett!

Fido Nook

Alle vet at når du får en hund så er det langvarig og ikke bare til jul, men hvis du eller noen som står deg nær introduserer en firbeint venn til familien til nyåret kan du gi hunden den varmeste velkomsten den kan få med en Fido Nook, verdens mest luksuriøse hundehus. Nook’en vil være en trygg plass hunden din kan være i for å sove eller bare for å få fred og ro. Du kan også legge til det uttakbare hundeburet hvis du planlegger å burtrene valpen din.

Den renslige personen som stresser over et rotete hus vil nok sette stor pris på den integrerte garderoben som lar deg lagre alle hundens ting på én og samme plass. Det blir endelig slutt på godbiter i kjøkkenskuffen, tennisballer under sofaputene og bånd liggende i gangen. Den perfekte gaven for både hund og menneske!

Leter du etter en gave til noen som allerede har en Nook? Fyll garderoben deres med Nook-tilbehør, inkludert sengen, kleshengeren, oppbevaringsboksen, hyllen, skålen eller speilet, nå med 25% rabatt blant våre stjernekjøp!

Du kan også skaffe dem andre småting de kan bruke til å dekorere hulen sin til jul, som et juleteppe eller en mini-krans. 

Senger

Alle hundeeiere vet at hunder setter komfort høyt. Hvis sengen deres er gammel og lukter, eller ikke komfortabel nok, så er det ingenting som stopper dem fra å sove på sofaen eller under dyna i sengen din. Så hvorfor ikke benytte deg av muligheten til å oppgradere hundesengen nå før jul? Fra Cloud7 til Buster & Beau – vi har luksuriøse senger fra alle hundens favorittmerker.

Tilbehør

Julen er den perfekte tiden for å skjemme bort hunden din til noen nye leker, men også en flott tid for å skaffe deg alle disse tingene du har utsatt lenge. Kanskje halsbåndet er litt slitt etter hundrevis av turer og et par gjørmebad? Vi har massevis av halsbånd, seletøy og bånd i vår julebutikk som vil gjøre hunden din til den mest stilfulle pelsklumpen i gata. Hva med en ny julegenser for å gjøre antrekket komplett?

Julestrømpe

Fyll denne supersøte hunde-julestrømpen med godbiter, leker og mer til din egen hund nå til jul, eller som en omtenksom gave til en venn og valpen deres. Du finner masse ting du kan putte i julestrømpen, og flere gaveidéer i Omlets julebutikk.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *