Omlet Bloggen

Involver hunden din i julefeiringen

En dachshund ikledd en rød julegenser ved siden av et juletre.

Ta bilder sammen

Sett en timer på telefonen, få en venn til å hjelpe eller få en fotograf til å ta et familieportrett med hunden din. Himmelen er målet når det kommer til idéer for denne foto-shooten. Kanskje du ønsker å få tatt et bilde når dere er ute å går tur, eller poserende foran juletreet. Matchende julegensere er ikke påbudt, men definitivt en god idé!

Send ut julekort

Skriv ut noen kopier av familieportrettet og send det til venner og familie. Hvis du har barn kan du få dem til å dekorere kortene med glitter og klistremerker, og deretter få hunden til å signere dem med et søt poteavtrykk. Dette vil uten tvil få den beste plasseringen over peisen til alle som mottar det!

Kle dem opp i juleantrekk

Hvis hunden din ikke har noe imot å bli kledd ut er det færre ting som er søtere enn en valp med sløyfe, gevir eller en festlig julegenser nå under de kalde vintermånedene. Sørg for at hunden har det komfortabelt og at ingenting er for stramt eller at den kan skades.

Gå en tur for å se på julelysene

Det finnes alltid noen i nabolaget som ikke vet hvor de skal stoppe når det kommer til juledekorasjoner og julelys. De fleste hunder vil bli fascinert av alle de blinkende lysende, men hold et øye med dem og ta dem med hjem hvis det blir for mye for dem.

Besøk et julemarked

De fleste julemarkeder foregår utendørs, og det er en perfekt mulighet til å ta med hunden for å drikke gløgg og høre på kjente og kjære julesanger fra det lokale koret. Hunden vil garantert elske alle luktene som kommer fra matbodene, så du burde ta med noen godbiter for å distrahere dem dersom den blir for oppgiret.

Se en julefilm sammen

Det er få ting som er bedre enn å krølle seg sammen foran peisen og se julefilmer man allerede har sett en million ganger. Vi anbefaler å velge en film som har en hund i en av rollene, som The Grinch eller The Holiday.

Bak hunde-godbiter

Vi tillater oss noen ekstra godbiter gjennom høytiden, og til tross for at du ikke burde endre måten du fôrer hunden din bare fordi det er jul, så hadde det vært fint å gi dem en spesiell, hjemmelaget godbit. Hvorfor ikke lage disse sunne Hundegodbiter med eple og kanel, perfekt for julestrømpen!

Kjøp en gave

Hvis hunden din har vært en snill gutt eller jente i år så fortjener de en gave eller to under treet. Vi har masser av morsomme leker og smakfulle godbiter til hunder i julebutikken vår!

Sørg for at de er trygge

Julen er en flott årstid, men det involverer også ting som kan være farlige for hunder. Les vårt blogginnlegg om hvordan du gjør julen trygg for kjæledyrene dine, slik at dere kan feire uten noen uhell.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *