Omlet Bloggen

Hvis du bare skal kjøpe ett tilbehør til hønene dine i år…

…så burde du velge dette.

Fra den nyeste mobilen til smarte hårfønere – vi hører ofte om de beste elektroniske duppedittene vi burde ha i livene våre. Nå nylig begynner det også å dukke opp ny teknologi for kjæledyrene våre! Men hva med høns? Ja, selv våre fjærkledde venner får en titt inn i fremtiden, og dette burde du ikke gå glipp av.

Hvis du skal kjøpe én ting til deg selv eller hønene dine i år burde du velge denne.

Autodoor. En høne som benytter seg av Autodoor for å gå inn i luftegården sin.

Dette enkle tilbehøret til hønsehuset ditt kan utgjøre en stor forskjell i livet ditt som hønseholder, og mange brukere sverger til dette produktet.

Fest Autodoor til hønseflokkens luftegård; dette kan være både et Eglu Cube-hønsehus, Eglu luftegård eller til og med et hønsehus av tre eller hønsenetting. Bruk så kontrollpanelet for å stille inn når døren skal åpnes og lukkes, basert på et tidspunkt eller et lysnivå.

På morgenen vil Autodoor åpnes og slippe hønene dine ut av hønsehuset sitt slik at de kan utforske gården, gresse og strekke på vingene. Dette er spesielt praktisk på sommeren når hønene ønsker å komme seg ut mye tidligere enn du selv ønsker. Du trenger ikke stå opp klokken 5 på morgenen når du har en Autodoor.

På kvelden mens solen går ned kan Autodoor programmeres til å lukkes når du vet at alle hønene dine har gått inn i hønsehuset sitt, slik at de er sikre mot rovdyr. På vinteren, når det blir mørkt før du kommer hjem fra jobb, trenger du ikke å bekymre deg for å komme hjem raskt for å stenge dem inne. Autodøren gjør dette for deg.

Her er 5 andre grunner til at du trenger Autodoor’en…

  1. Den er batteridrevet. Du trenger ikke å ha hønsehuset i nærheten av en strømkilde.
  2. Fungerer i alle typer vær. Dette er en duppeditt som fungerer utmerket gjennom både vinteren og sommeren, om og om igjen.
  3. Innebygde sikkerhetssensorer sørger for at ingen høner skader seg når de undersøker sin nye gadget.
  4. Den forbedrer hønsehusets sikkerhet og isolering. De horisontale dørene er mye tryggere enn sine vertikale, guillotine-lignende konkurrenter som enkelt kan løftes på av rovdyr.
  5. Lite vedlikehold og enkel installasjon. Alt du trenger finner du i esken!

This entry was posted in Høns


One reply on “Hvis du bare skal kjøpe ett tilbehør til hønene dine i år…”

Arne Henning Wiken says:

Finnes det noen mål på dette produktet ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *