Omlet Bloggen

Sesongsalg – Opptil 20% rabatt på allværstrekk

Selv om vi begynner å se lyset i slutten av denne vinter-tunnelen så er det fremdeles slik at vi forventer å få noen frostdekte morgener og sludd. Bruk denne muligheten til å legge til nytt tilbehør til luftegården til kjæledyrene dine, som et allværstrekk som vil holde dem tørre når det regner, beskyttet mot vind, og i skygge fra sola – hele året rundt!

Klikk deg gjennom vårt fantastiske utvalg av allværstrekk for å finne det perfekte værbestandige trekket til deg og dyrene dine. I en begrenset periode får du 20% rabatt!

Vilkår og betingelser:
Tilbudet gjelder fra 17.02.20 – midnatt den 29.02.20, mens lageret holder. Rabattkode kreves ikke. Rabatten varierer opptil 20% og gjelder for alle allværstrekk til luftegårder, vintertrekk, samt trekk til Zippi luftegårder. Ekskluderte produkter: Vintertrekk for Eglu Classic – full lengde, stropp med krok – 1 stk og stropp med krok – 6-pakning. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke brukes på fraktkostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud eller kampanjer.

This entry was posted in Tilbud og rabatter