Omlet Bloggen

Sesongsalg – Opptil 20% rabatt på allværstrekk

Selv om vi begynner å se lyset i slutten av denne vinter-tunnelen så er det fremdeles slik at vi forventer å få noen frostdekte morgener og sludd. Bruk denne muligheten til å legge til nytt tilbehør til luftegården til kjæledyrene dine, som et allværstrekk som vil holde dem tørre når det regner, beskyttet mot vind, og i skygge fra sola – hele året rundt!

Klikk deg gjennom vårt fantastiske utvalg av allværstrekk for å finne det perfekte værbestandige trekket til deg og dyrene dine. I en begrenset periode får du 20% rabatt!

Vilkår og betingelser:
Tilbudet gjelder fra 17.02.20 – midnatt den 29.02.20, mens lageret holder. Rabattkode kreves ikke. Rabatten varierer opptil 20% og gjelder for alle allværstrekk til luftegårder, vintertrekk, samt trekk til Zippi luftegårder. Ekskluderte produkter: Vintertrekk for Eglu Classic – full lengde, stropp med krok – 1 stk og stropp med krok – 6-pakning. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke brukes på fraktkostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud eller kampanjer.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts