Det er ventetid pÄ grunn av hÞy etterspÞrsel. Se vÄr leveringsside for mer informasjon.

Omlet Bloggen

SkuddĂ„rs-konkurranse – Vinn en Zippi-pakke

🐰 Konkurranse-tid! 🐰 For Ă„ feire dette skuddĂ„ret vil vi gi deg sjansen til Ă„ VINNE et utrolig Zippi-oppsett for kaninene dine verdt over 6000,- kroner! For Ă„ delta mĂ„ du ta en titt pĂ„ instagram-kontoen vĂ„r (@omlet.no) for mer info!

VilkÄr og betingelser
ttes, blant alle som har deltatt internasjonalt. Premien er et Eglu Go bur til smÄdyr med 2m luftegÄrd, Zippi tunnel i 2-pakning med hÞystativ og bur-til-luftegÄrd tunnel, Zippi luftegÄrd til kanin med tak- og gulvnetting (lav), Caddi godbitholder, samt Zippi-kaninhus. Premien er ikke utbyttbar og har ingen kontant verdi. Alle Omlets konkurranser og kampanjer er pÄ ingen mÄte sponset, stÞttet eller administrert av Instagram. Denne konkurransen er ikke Äpen for Omlets ansatte eller medlemmer av deres nÊrmeste familie. For Ä delta i denne konkurransen mÄ du fÞlge Omlets Instagram-konto og kommentere pÄ konkurranseinnlegget. Ved Ä delta i konkurransen godkjenner deltakeren automatisk disse vilkÄr og betingelser. Vinneren vil kontaktes pÄ privat-melding pÄ den Instagram-kontoen de har kommentert innlegget med. Mottar vi ikke en respons pÄ én uke velges en ny vinner. Omlet har rett til Ä avslutte konkurransen nÄr som helst. Omlet kan endre konkurransen, info om konkurransen eller disse vilkÄr og betingelser uten beskjed i forveien. Endringer vil enten postes i konkurranse-informasjonen eller i disse vilkÄr og betingelser. VÄr avgjÞrelse i forbindelse med konkurransen er endelige og vil ikke diskuteres.

This entry was posted in Konkurranser


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *