Omlet Bloggen

Skuddårs-konkurranse – Vinn en Zippi-pakke

? Konkurranse-tid! ? For å feire dette skuddåret vil vi gi deg sjansen til å VINNE et utrolig Zippi-oppsett for kaninene dine verdt over 6000,- kroner! For å delta må du ta en titt på instagram-kontoen vår (@omlet.no) for mer info!

Vilkår og betingelser
ttes, blant alle som har deltatt internasjonalt. Premien er et Eglu Go bur til smådyr med 2m luftegård, Zippi tunnel i 2-pakning med høystativ og bur-til-luftegård tunnel, Zippi luftegård til kanin med tak- og gulvnetting (lav), Caddi godbitholder, samt Zippi-kaninhus. Premien er ikke utbyttbar og har ingen kontant verdi. Alle Omlets konkurranser og kampanjer er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Instagram. Denne konkurransen er ikke åpen for Omlets ansatte eller medlemmer av deres nærmeste familie. For å delta i denne konkurransen må du følge Omlets Instagram-konto og kommentere på konkurranseinnlegget. Ved å delta i konkurransen godkjenner deltakeren automatisk disse vilkår og betingelser. Vinneren vil kontaktes på privat-melding på den Instagram-kontoen de har kommentert innlegget med. Mottar vi ikke en respons på én uke velges en ny vinner. Omlet har rett til å avslutte konkurransen når som helst. Omlet kan endre konkurransen, info om konkurransen eller disse vilkår og betingelser uten beskjed i forveien. Endringer vil enten postes i konkurranse-informasjonen eller i disse vilkår og betingelser. Vår avgjørelse i forbindelse med konkurransen er endelige og vil ikke diskuteres.

This entry was posted in Konkurranser


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *