Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Omlet Bloggen

Skuddårs-konkurranse РVinn en Zippi-pakke

ūüźį Konkurranse-tid! ūüźį For √• feire dette skudd√•ret vil vi gi deg sjansen til √• VINNE et utrolig Zippi-oppsett for kaninene dine verdt over 6000,- kroner! For √• delta m√• du ta en titt p√• instagram-kontoen v√•r (@omlet.no) for mer info!

Vilkår og betingelser
ttes, blant alle som har deltatt internasjonalt. Premien er et Eglu Go bur til sm√•dyr med 2m lufteg√•rd, Zippi tunnel i 2-pakning med h√łystativ og bur-til-lufteg√•rd tunnel, Zippi lufteg√•rd til kanin med tak- og gulvnetting (lav), Caddi godbitholder, samt Zippi-kaninhus. Premien er ikke utbyttbar og har ingen kontant verdi. Alle Omlets konkurranser og kampanjer er p√• ingen m√•te sponset, st√łttet eller administrert av Instagram. Denne konkurransen er ikke √•pen for Omlets ansatte eller medlemmer av deres n√¶rmeste familie. For √• delta i denne konkurransen m√• du f√łlge Omlets Instagram-konto og kommentere p√• konkurranseinnlegget. Ved √• delta i konkurransen godkjenner deltakeren automatisk disse vilk√•r og betingelser. Vinneren vil kontaktes p√• privat-melding p√• den Instagram-kontoen de har kommentert innlegget med. Mottar vi ikke en respons p√• √©n uke velges en ny vinner. Omlet har rett til √• avslutte konkurransen n√•r som helst. Omlet kan endre konkurransen, info om konkurransen eller disse vilk√•r og betingelser uten beskjed i forveien. Endringer vil enten postes i konkurranse-informasjonen eller i disse vilk√•r og betingelser. V√•r avgj√łrelse i forbindelse med konkurransen er endelige og vil ikke diskuteres.

This entry was posted in Konkurranser


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *