Omlet Bloggen

Hvis du skal kjøpe en leke til hønseflokken denne våren…

…så burde det være hakkeleken!

Her er hvorfor hakkeleken er det perfekte valget for hønene dine…

  1. Hakkeleken sørger for at fôret slippes ut sakte, noe som gjør den perfekt å bruke med godbiter. Dette hindrer at hønene dine spiser for mye i løpet av kort tid, samtidig som de føler seg mette gjennom hele dagen.
  2. Hakkeleken er også et flott verktøy for å underholde hønseflokken gjennom hele dagen. Dette gjelder spesielt for våte eller vindfulle dager når de helst ikke ønsker å forlate lyet i luftegården, eller hvis du ikke har muligheten til å slippe dem ut slik at de får gå fritt. Hakkeleken gir hønene dine en interessant, belønningsbasert lek de kan holde på med dagen lang.
  3. Den er tilgjengelig i 2 forskjellige design for å kunne tilpasses hønsehuset og hønene dine. Du kan enten henge den opp i luftegården slik at den svinger rundt når hønene dine hakker på den, eller så kan du plassere den hvor som helst i hagen din i bakken.
  4. Produktet kan brukes for alle de 3 næringsbehovene hønene dine har – godbiter, fôr eller grusblanding. Antallet hakkeleker du trenger avhenger av bruk – for eksempel passer én hakkeleke utmerket som godbitdispenser for 4 mellomstore høner, eller som en fôringsdispenser for 2 mellomstore høner. Én hakkeleke holder til 6 høns dersom du bruker den som grusblanding-dispenser.
  5. Ved å oppbevare godbitene i en dispenser bidrar du til å holde luftegården hygienisk, siden den hindrer at bakken dekkes i mer godbiter eller fôr i forhold til hva hønseflokken ønsker eller trenger. Dette er spesielt hendig for å forebygge mot at skadedyr blir interesserte i å besøke luftegården din.
  6. Bare denne helgen kan du spare 50% på hakkeleken når du melder deg på Omlets nyhetsbrev. Dette er en klukkmerket mulighet til å skjemme bort hønene dine denne våren. Få din unike rabattkode på hakkeleke-siden her.

Nå tilgjengelig fra bare 85,- kroner, eller 42,50,- NOK når du melder deg på Omlets nyhetsbrev.

En sort høne med rød hanekam som hakker på en hakkeleke plassert inni luftegården på et Eglu hønsehus.
En hønseflokk som koser seg i solen med en hakkeleke satt ned i bakken. En høne hakker, og de andre søker etter godbitene i gresset.
En hønseflokk som koser seg i solen med en hakkeleke satt ned i bakken. En høne hakker, og de andre søker etter godbitene i gresset.

Vilkår og betingelser
Dette tilbudet gjelder bare fra 05.03.20 – midnatt 09.03.20. Så snart du har skrevet inn epost-adressen din på nettsiden vil du motta en unik rabattkode som kan brukes ved utsjekk. Ved å skrive inn epost-adressen din godtar du å motta Omlets nyhetsbrev. Du kan avslutte abonnementet når som helst. Dette tilbudet er bare gyldig for enkeltpakningene med Poppy og Pendant-hakkelekene, og er ikke gyldig for topakningene eller topakningen med Caddi godbitholder. Tilbudet er begrenset til 2 stk per husholdning. Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke benyttes på fraktkostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud/kampanjer.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *