Omlet Bloggen

50% rabatt på hakkeleker når du melder deg på Omlets nyhetsbrev

Tid for å oppgradere underholdningsmulighetene hønseflokken din har? Få 50% rabatt på hakkeleken når du melder deg på Omlets nyhetsbrev, bare i en begrenset periode. ?

Vilkår og betingelser:
Dette tilbudet gjelder bare fra 05.03.20 – midnatt 09.03.20. Så snart du har skrevet inn epost-adressen din på nettsiden vil du motta en unik rabattkode som kan brukes ved utsjekk. Ved å skrive inn epost-adressen din godtar du å motta Omlets nyhetsbrev. Du kan avslutte abonnementet når som helst. Dette tilbudet er bare gyldig for enkeltpakningene med Poppy og Pendant-hakkelekene, og er ikke gyldig for topakningene eller topakningen med Caddi godbitholder. Tilbudet er begrenset til 2 stk per husholdning. Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke benyttes på fraktkostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud/kampanjer.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *