Omlet Bloggen

Slik får du hundesengen til å passe inn med resten av interiøret ditt

Føler du noen ganger at hundesengen bare er ‘slengt’ på siden av rommet, og at den skiller seg ut som en for høy planke i et gjerde? Eller har du plassert hundens seng ute av syne slik at den ikke krasjer med resten av interiøret?

Dette trenger ikke å være tilfellet. Det er faktisk ganske lett å inkorporere hundesengen i hvilket som helst rom, som om den er en del av interiøret.

Utnytt plassen over hundesengen

En svart og brun, mellomstor terrier-hund foran Fido Nook hundehuset sitt.

Hvis hundesengen er plassert nært en gang eller en plass folk ofte går forbi kan de ofte bli forstyrret, og noen kan til og med snuble i dem. Ved å bygge opp rundt hundens seng kan du sørge for at den har en sikker, litt avlukket plass der den er beskyttet mot uheldige snuble- eller søle-scenarioer, samtidig som at du får utnyttet plassen ovenfor hundesengen.

Du kan enkelts utnytte plassen ovenfor sengen ved å sette opp hyller eller knagger, men det beskytter ikke hunden din fra at et forbigående menneske står på kanten av sengen deres med et uhell, eller kommer borti dem med støvsugeren. Det er mye mer effektivt å montere sammen en komplett enhet som omslutter sengen til hunden din i form av en hule samtidig som at hundesengen heves fra gulvet.

Det luksuriøse hundehuset Fido Nook gjør akkurat det. Det stilige møbelet komplimenterer hjemmet ditt og gir hundesengen en koselig plassering. Toppen av Fido Nook er idéell for plasseringen av dekorative eller funksjonelle gjenstander, slik som planter, stearinlys, fotorammer og nøkkelskåler, og du kan også få den med en integrert garderobe slik at du kan lagre alt hunde-relatert på én plass – godbiter, leker, halsbånd, bånd, med mer. Du kan til og med style garderoben med en flott uttrekkbar garderobestang og speil for å virkelig få hunden til å føle seg hjemme.

Match hundens seng med de myke møblene dine

Hvis det er selve utseendet på hundesenga som hindrer deg fra å ha den fremme i stua, på kjøkkenet eller soverommet, så kan det være på tide å oppgradere sengen til en litt mer stilfull seng som matcher sofaen din, sengetrekket og/eller gardinene dine.

I tillegg til dette har hundesenger en tendens til å dekkes av hår, skitt, gjørme, og til slutt begynner den å lukte. Du kan tilgis for å ikke ønske å vise frem en slik seng til gjestene dine. En seng med et avtakbart- og vaskbart trekk sørger for at sengen lukter friskt og ser splitter ny ut hele tiden.

De nye Bolster-sengene fra Omlet er tilgjengelig i 3 elegante farger med et subtilt, innvevd, geometrisk diamantmønster, og passer utmerket i alle hjem. Den grå er den enkleste og klassiske fargen, garantert å gli knirkefritt inn i ethvert hjem uten å kompromissere med utseendet. Den fyldige, skoggrønne fargen er perfekt hvis du foretrekker et lite innslag i det varm-tonede interiøret ditt, og den livlige rosafargen vil slå an hos enhver farge-elsker!

Legg til det nye luksuriøse, supermyke hundeteppet for ekstra komfort for valpen din.

En elegant oppgradering

Hvis du allerede er fornøyd med plasseringen og utseendet på hundesengen din, men ønsker noe som inkorporerer den med interiøret og gjør den til en del av rommet, så kan sofarammen Fido være det perfekte valget for deg. Designet for å gjøre enhver hundeseng til et moderne møbel som blender inn i hvilket som helst rom; tilgjengelig i 2 størrelser for å passe de fleste senger.

Sofarammen hever også sengen til hunden din opp fra gulvet, noe som reduserer forstyrrelser og kjølige trekk.

En glad retriever som ligger komfortabelt på en Bolster-hundeseng sammen med Fido sofaramme.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *