Omlet Bloggen

Vårens sjekkliste for kaninens luftegård

En hvit og svartflekkete kanin i luftegården sin som er på vei gjennom Zippi tunnelsystemet, på vei til buret sitt.

Våren er kanskje den beste tiden av året for kaniner. Solen begynner å komme tilbake, gresset begynner å springe opp og kaninene dine kan endelig tilbringe mesteparten av tiden sin utendørs uten at du må bekymre deg for kjølige temperaturer og mer snø.

Den flotte årstiden begynner å nærme seg, så nå er det perfekte tidspunktet for å se til kjæledyrenes oppsett utendørs og sørge for at de har nok plass å leke på, samtidig som det er trygt og stimulerende nok til å underholde og berolige dem.

LUFTEGÅRD

Hvis du allerede har en luftegård burde du se til den og sjekke at den er stødig og holder kaninene dine trygge. Du må kanskje erstatte noen klyper, olje noen låser eller kanskje erstatte et panel eller to.

Hvis du er ny når det kommer til å ha kaniner eller er ute etter å utvide flokken så er det viktig å finne en trygg og luftig løsning som passer hagen din. Omlets utendørs luftegård for kaniner er et flott alternativ dersom du ønsker å ha et stort, sikkert område der kaninene kan tilbringe dagene sine. Den kan enkelt festes til Eglu Go kaninbur, slik at kaninene dine kan gå til det koselige huset sitt for en blund eller en godbit. Den generøse høyden på luftegården lar deg gå inn til dyrene dine og tilbringe tid med dem.

Zippi kaningård er også et flott alternativ for kanin-eiere. Disse sikre luftegårdene gir kjæledyrene dine mer plass å mosjonere på, og de kan tilpasses ditt behov med valg av to høyder og valgfri takpanel og gulvnetting.

INNHEGNING

Du vil mest sannsynlig tilbringe mer tid i hagen etterhvert som det blir varmere, og dersom du har barn vil de nok bli med på moroa og leke med kaninene sine. Zippi innhegning er enkle å flytte rundt i hagen, og lar deg tilbringe kvalitetstid med gnagerne dine.

ZIPPI TUNNELER

Hvis du har et bur og en luftegård, men er lei av å måtte bære kjæledyrene dine mellom disse, så kan tunnelsystemet Zippi være den perfekte løsningen. Ved å feste tunnelene til de forskjellige områdene lar du kaninene flytte seg mellom habitatene sine i sitt eget tempo. De kan også stenges på slutten av dagen, slik at du er sikker på at dyrene er trygge inni buret sitt.

Du kan justere på Zippi-tunnelsystemet slik at det passer akkurat din hage ved å legge til koblinger, hjørner, høystativ og utkikksposter. Det er også superenkelt å legge til ekstra tunneler senere, dersom du ønsker å gjøre lekeplassen til kjæledyrene dine enda større!

ALLVÆRSTREKK

Du kan holde kaninene dine tørre ved å legge allværstrekk over taket på luftegården. Vi har masser av forskjellige allværstrekk som passer oppsettet ditt og beskytter kjæledyrene dine fra værelementene. De transparente trekkene er perfekte for tidlige vårdager siden de slipper inn sollys i luftegården, selv når det regner, mens de ekstreme allværstrekkene passer utmerket for å gi kjæledyrene dine skygge når det er varmere ute. To grå og hvite kaniner som leker sammen på gresset med det rosa Zippi tunnelsystemet sitt, med hus, fra Omlet

SHELTERS & LEKETUNNELER

Det neste steget i å lage den perfekte luftegården er å legge til kilder til underholdning for kjæledyrene. Omlet leketunneler etterligner jordtunnelene gnagere lager i det fri, og er det perfekte tilbehøret til luftegården din. Kaninene vil elske å jage etter hverandre i tunnelene eller å strekke på beina sine når de hopper over lekene sine. Takket være de gnagemotstandige ringene på endene av tunnelene kan de også festes til Zippi-husene.

Zippi-husene er et annet morsomt og praktisk tilbehør til luftegården som lar kaninene leve ut sine naturlige instinkter. De kan bruke disse husene som en plass å slappe av i i luftegården, eller hoppe oppå for å få en bedre oversikt over omgivelsene sine.

CADDI

En annen måte å holde gnagerne dine underholdt og stimulert er ved å gjøre godbit-fôringen litt mer utfordrende. Caddi godbitholder kan enkelt fylles opp med næringsrike grønnsaker eller høy, og deretter henges opp i luftegården. Den vil svinge sakte etterhvert som kaninene gnager i vei på de friske grønnsakene sine, og dette gir dem et interaktivt element i luftegården deres som også er mye mer hygienisk enn å legge maten direkte på bakken.


Hvis du vil sørge for at du har alt du trenger for utendørs-månedene som kommer kan du skrive ut listen nedenfor og krysse ut alle de essensielle delene du trenger til luftegården til kaninene dine!

? Permanent, trygg luftegård

? Flyttbare luftegårder og innhegninger

? Allværstrekk

? Tunneler

? Andre leker

? Morsomme fôringsløsninger

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *