Omlet Bloggen

Vinn 1 av 5 Caddi godbitholdere denne helga!

Konkurransetid!

Vi gir vekk 5 Caddi godbitholdere, som er en underholdende og stimulerende fôr-leke for både høns, kaniner og marsvin, på vår Twitter-konto! Alt du trenger å gjøre for å delta er å følge Omlet på Twitter og kommentere hvilket dyr du har på konkurranse-tweeten vår, enten det er ?, ? eller ?.

Vilkår og betingelser
Konkurransen stenger ved midnatt den 20. April 2020. For å delta må du kommentere på tweeten angående Caddi-konkurransen på Omlets Twitter-konto – du må også følge kontoen. Fem vinnere vil motta en Caddi godbitholder for høns, kaniner eller marsvin. Vinnerne velges tilfeldig fra alle deltakerne i vårt internasjonale Omlet-samfunn, og vil kontaktes innen 7 dager fra tidspunktet konkurransen stengte. Dersom vinnerne ikke svarer for å kreve premien sin reserverer vi retten til å trekke tilbake premien og trekke nye vinnere. Omlet Ltd reserverer seg retten til å trekke tilbake eller endre på konkurransen når som helst. Premien kan ikke byttes i kontanter. Konkurransen er ikke åpen for Omlets ansatte eller medlemmer av deres nærmeste familie. Alle deltakelser må gjøres på den relevante konkurranseposten på Omlets Twitter-konto. Vinnerne godtar at navnet deres kan publiseres og godtar også andre rimelige forespørsler fra Omlet som er relatert til å ha vunnet konkurransen.

This entry was posted in Konkurranser


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *