Omlet Bloggen

Lær mer om hamsteren din

Alle som har hamster vet at de er flotte kjæledyr! De er søte og lodne, men også veldig selvstendige og smarte. Enten du er en nybegynner eller har vært en hamster-fan lenge så er det alltid mye nytt å lære om disse små gnagerne! Derfor har vi satt sammen dette “Best of Hamsters”-innlegget, som er en samling av noen blogginnlegg med mye informasjon og råd når det kommer til hamsterhold – perfekt for å lære barna dine om kjæledyret sitt, i tillegg til en morsom DIY-ting dere kan gjøre sammen!

Slik finner du et forsvunnet hamster

Et gullhamster som titter opp fra en toalettrull.

Har du noen gang gått for å se til hamsteren din, og oppdaget at noen har levnet døra til hamsterburet åpent med uhell – og hamsteren din har bestemt seg for å… Les mer


Hamsterens kroppsspråk

En grå, sølvfarget dverghamster med sorte, store øyne som sitter rolig i hendene på eieren sin.

Hamstere er flotte kjæledyr – de er gøyale, søte og generelt lett å forsørge, og de kosete særtrekkene deres har gjort dem til populære kjæledyr verden over. Hamstere gjør veldig mange av oss glade, men hvordan ser… Les mer


Ønsker du å lære hamsteren din triks? Her er våre beste tips!

En sandfarget gullhamster som sitter i hånden til eieren sin mens de leker sammen.

Noen sa en gang at du kan trene hva som helst så lenge det har en hjerne som er forbundet med en mage, og det gjelder hamster også. De er faktisk ganske så smarte små kryp, og mye mer kapable enn du kanskje tror – som for eksempel å lære triks! Det å trene hamsteren din er… Les mer


Vær kreativ – lag en hamster-labyrint!

En grå dverghamster som står med forlabbene oppå et tipi-telt laget av et engangsfat, inni en labyrint laget for hamsteren.

Hamstere elsker å leke og utforske! Det finnes mange leker og godbiter tilgjengelig på markedet for din pelskledde venn, men hadde det ikke vært flott å designe og konstruere en morsom labyrint for dem? De er… Les mer


Last ned dette søte fargeleggingsarket og print det ut slik at hele familien kan ha det gøy! Når du er ferdig må du gjerne sende inn et bilde til oss, vi ønsker gjerne å se det!

This entry was posted in Hamstere


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *