Omlet Bloggen

Få 20% rabatt på våre luksuriøse supermyke tepper – kun i en begrenset periode.

Skjem bort kjæledyret ditt med et nytt, supermykt teppe. Perfekt til en koselig kveld og for å beskytte møblene dine mot kjæledyrhår og skitne poter. Akkurat nå får du 20% rabatt med rabattkoden KOSELIG!

Vilkår og betingelser
Kampanjen varer fra 14.05.20 til og med 19.05.20, kun så lenge lageret rekker. Bruk rabattkoden KOSELIG for å få 20% rabatt på luksuriøse, supermyke tepper. Tilbudet gjelder luksuriøse supermyke tepper til katter og hunder. Gjelder ikke memoryfoam bolster senger. Omlet Ltd. forbeholder seg retten til å kunne trekke tilbake tilbudet når som helst. Rabatten gjelder ikke for leveringskostnader eller allerede rabatterte produkter og kan ikke benyttes sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *